ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μπόκα “σκότωσε” τη Ρίβερ μέσα στο σπίτι της!

Η Μπόκα Τζούνιορς νίκησε 1-0 την Ρίβερ Πλέιτ μέσα στο “Μονουμεντάλ”, πέρασε στην κορυφή και έβαλε τέλος στα όνειρα τίτλου του μεγάλου της αντιπάλου.

Θρίαμβος για την Μπόκα Τζούνιορς, καθώς νίκησε με 1-0 την Ρίβερ Πλέιτ μέσα στο “Μονουμεντάλ” και έκανε τεράστιο βήμα τίτλου.

Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ουρουγουανός μέσος, Νικολάς Λοδέιρο, σκοράροντας στο 19′ με… ριμπάουντ, έπειτα από την απόκρουση του Μαρσέλο Μπαροβέρο στο τετ-α-τετ με τον Κάρλος Τέβες.

Ο Λοδέιρο είχε μπει στο ματς ως αλλαγή αντί του Φερνάντο Γκάγκο, ο οποίος πριν καν συμπληρωθεί μισό λεπτό αγώνα τραυματίστηκε μόνος του!

Η Μπόκα είχε νικήσει και στο πρώτο Superclásico του πρωταθλήματος στο “Μπομπονέρα”, έτσι κάνοντας το “δύο στα δύο” στα ντέρμπι πέρασε στην κορυφή, προσπερνώντας την Σαν Λορένσο που ηττήθηκε από την Ουρακάν.

Άφησε μάλιστα 11 βαθμούς πίσω της Ρίβερ Πλέιτ, η οποία έχει μεν ένα ματς λιγότερο, αλλά με 6 αγωνιστικές να απομένουν έχει βγει εκτός μάχης του τίτλου (7 ματς ακόμη η Ρίβερ).

Η 24η αγωνιστική είναι η αγωνιστική των ντέρμπι. Το πρωτάθλημα έχει 30 ομάδες, μία φορά παίζει κάποιος με κάθε ομάδα, αλλά δύο με τον μεγάλο του αντίπαλο, έτσι οι αγωνιστικές συνολικά είναι 30 και όχι 29.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: Μπαροβέρο, Μερκάδο, Μαμάνα, Μπαλάντα, Κάσκο, Κρανεβίτερ, Πόνσιο (36′ Λούτσο Γκονσάλες) (55′ Βιουδές), Κάρλος Σάντσες, Γκονσάλο Μαρτίνες (68′ Ντριούσι), Μόρα, Αλάριο.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Οριόν, Περούσι, Τόμπιο, Κάτα Ντίας, Μονσόν, Έρμπες, Μέλι, Γκάγκο (4′ Λοδέιρο), Μπεντανκούρ, Παλάσιος (69′ Τσάβες), Τέβες.

To Top