ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η Μπόκα Τζούνιορς είναι εδώ! “Χαρούμενοι που είμαστε Θεσσαλονίκη, ζεστός ο κόσμος του Άρη” (photos-video)

H Μπόκα Τζούνιορς είναι εδώ! Πάτησε Θεσσαλονίκη η αποστολή των Αργεντινών!

Ο Άρης κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Τρικάλων και πλέον μπήκε σε ρυθμούς… Μπόκα Τζούνιορς.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα απολαύσουν το μεγάλο φιλικό που θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον σύλλογο του Μπουένο Άιρες, την ερχόμενη Τετάρτη (8/11. 20:00)

Ήδη λίγο μετά τις 20:00 η αποστολή της Μπόκα έφτασε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, όπου εκ μέρους της ΠΑΕ την υποδέχθηκε ο Στάθης Φριλίγγος, γενικός αρχηγός των κιτρινόμαυρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και αρκετοί φίλαθλοι του Άρη (μεταξύ των οποίων και ο θρυλικός Κουκ), οι οποίοι χειροκρότησαν τους Αργεντινούς.

Ο υπεύθυνος της αποστολής της Μπόκα, Ντιέγκο, μίλησε λίγο μετά την άφιξη τονίζοντας μεταξύ άλλων:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Άρη για την πρόσκληση, είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ στη Θεσσαλονίκη. Περιμέναμε την υποδοχή, γιατί ξέρουμε ότι η Μπόκα είναι αγαπητή σε όλο τον κόσμο, αλλά και ότι ειδικά ο κόσμος του Άρη είναι ζεστός!” ενώ υπογράμμισε ότι: 

“Προσωπικά δεν ήμουν στο προηγούμενο παιχνίδι Άρης-Μπόκα το 2009, αλλά ήταν ο Ιβάρα, το έζησε και το θυμάται”.

Υπενθυμίζεται πως το φιλικό με τους κίτρινους είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη στις 20.00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Η αποστολή της Μπόκα: Αμπαδία, Μπαλέρντι, Μπροτσέρο, Μπουστίγιος, Καμπρέρα, Κανιέτε, Καπάλδο, Κορονέλ, Γκόνι, Ράμος, Ερεδία, Λούνα, Μάγιο, Ομπάντο, Ροσκόπφ, Βάκα, Βάργκας, Ουέιγκαντ. 

Δείτε εικόνες:

 

To Top