Η Νάπολι φέρεται να απέρριψε πρόταση 100.000.000 ευρώ για τον Οσιμέν!

Ο Βίκτορ Οσιμέν αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα της φετινής σεζόν και έναν ποδοσφαιριστή που κοιτάζουν πολλοί σύλλογοι, με τη Νάπολι να μη δείχνει διατεθειμένη να τον χάσει.

Η φετινή σεζόν είναι ονειρική για τη Νάπολι. Το πρώτο σκουντέτο μετά από περισσότερα από 30 χρόνια πλησιάζει, ενώ στο Champions League η ομάδα προκρίθηκε για παρθενική φορά στους «8» και βάσει της κλήρωσης έχει τη δυνατότητα να φτάσει ως το τέλος του δρόμου.
Το δίδυμο Οσιμέν-Κβαρατσκέλια είναι ίσως το κορυφαίο της σεζόν στην Ευρώπη και δικαίως έχει προσεγγίσει τα βλέμματα πάνω του, με τον Νιγηριανό φορ να κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με απολογισμό 25 γκολ και 5 ασίστ σε 29 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Νάπολι δείχνει διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να διατηρήσει στο ρόστερ της και για τη νέα σεζόν τον Οσιμέν και μάλιστα φέρεται να απέρριψε προσφάτως μια τεράστια πρόταση! Όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport» οι «παρτενοπέι» είπαν όχι στη Νιούκαστλ για τον 24χρονο στράικερ, με την πρόταση να αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ!
Ένα τεράστιο ποσό που απορρίφθηκε αφού η Νάπολι φέρεται να θέλει κοντά στα 150 εκατ. ευρώ για να τον δώσει. Και μένει να δούμε αν κάποιος σύλλογος θα κινηθεί για τον Νιγηριανό και θα δώσει ένα τέτοιο ποσό.

To Top