Η νέα διοικούσα του βόλεϊ του Άρη και ο νέος προπονητής – Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη (photos)

Η νέα διοικούσα του βόλεϊ του Άρη και ο νέος προπονητής. Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη 11/8 έλαβε χώρα η συνέντευξη Τύπου της διοικούσας επιτροπής του τμήματος Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ, παρουσία του προέδρου του Α.Σ., Λευτέρη Αρβανίτη και του προπονητή της ομάδας, Σπύρου Γκολίτση.

Στη συνέντευξη Τύπου δόθηκε το σύνθημα για την άνοδο στη Volley League, ενώ έγινε λόγος και για τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (Πρόεδρος Α.Σ. ΑΡΗΣ)

«Θέλω να ξεκινήσω από ένα πιο γενικό πλαίσιο, τη φιλοσοφία του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Από τότε που αναλάβαμε, τον Σεπτέμβριο του 2019, αυτή άλλαξε, δεν είναι αυτή των τελευταίων 15 χρόνων, που είχε ως αποτέλεσμα τα τμήματα του συλλόγου να βρεθούν στις πιο χαμηλές κατηγορίες. Αυτό που συνέβαινε ήταν ότι, όταν δεν μπορούσε να γίνει κάτι για κάποιο τμήμα, αυτό υποβιβαζόταν. Εμείς το αλλάξαμε. Είπαμε ότι ως σύλλογος, όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε κι αυτό αποδεικνύεται από την πρώτη άνοδο στην Α1, στο Πόλο Ανδρών, μετά από 19 χρόνια.

Με βάση αυτήν τη φιλοσοφία, στόχος μας είναι το επόμενο τμήμα για άνοδο είναι αυτό του Βόλεϊ Ανδρών, στη φυσική του θέση, τη Volley League, όπου βρισκόταν για πολλά χρόνια. Ένα τμήμα που έφερε στο σύλλογο δύο τίτλους και έπεσε στο Α’ τοπικό χωρίς ο σύλλογος να κερδίσει τίποτα, αφού τα χρέη που το μάστιζαν παρέμειναν και συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμη. Ήδη έχουμε κάνει σημαντικά βήματα στον τομέα αυτόν, που αφορούν σε χρέη προς παλιούς αθλητές, προπονητές, μάνατζερ κτλ. Έχουμε κλείσει υποθέσεις περίπου 100.000 ευρώ. Υπάρχουν κι άλλες τέτοιες υποθέσεις περίπου στο ίδιο ποσό. Έχουμε ένα χρόνο μπροστά μας για να τα λύσουμε, όπως και να διακανονίσουμε ένα υπόλοιπο που υπάρχει στο ΙΚΑ όπου στοχεύουμε να μπούμε στις 240 δόσεις.

Ο σχεδιασμός μας φέτος για το τμήμα Βόλεϊ είναι για να ανέβει στην Α1. Είχαμε κάνει μία πρόταση το καλοκαίρι για να πάρουμε μία wild card για τη Volley League που έχει μόνο οκτώ ομάδες, αλλά δεν έγινε δεκτή. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για να ενημερώσουμε τον κόσμο για το τι κάναμε σ’ αυτό το διάστημα, αλλά και να πούμε τι θα γίνει από δω και πέρα, κάτι πολύ σημαντικό. Έχει γίνει μία πάρα πολύ καλή ομάδα και ξεκάθαρα ο στόχος μας είναι η άνοδος στην Volley League.

Το πρώτο που σκεφτήκαμε για να το καταφέρουμε αυτό, ήταν να υπάρχει μία οργάνωση στο τμήμα. Τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έγινε μία διοικούσα επιτροπή που δουλεύει πάνω στην οργάνωση του τμήματος, από ανθρώπους σοβαρούς, ανθρώπους του ΑΡΗ, που έχουν την όρεξη για να οργανώσουν το ανδρικό τμήμα, αλλά και τις Ακαδημίες.

Η επιτροπή αποτελείται από τους κ.κ. Παλασόπουλο, Νικολό, Γκανούλη, Σκανδάλη, Γρόλλιο. Γενικός αρχηγός είναι ο Παναγιώτης Σιμίδης και προπονητής αλλά και τεχνικός διευθυντής, που θα έχει την επίβλεψη από τις Ακαδημίες μέχρι τους Άνδρες, ο Σπύρος Γκολίτσης. Τέλος, υπεύθυνοι υποδομής είναι ο Άγγελος Κασαστογιάννης και ο Βασίλης Μανταζής. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Έχουμε σχεδιάσει ένα μπάτζετ το οποίο θα καλυφθεί με χορηγίες, με συνδρομή του Α.Σ. και τη στήριξη των μελών του Ερασιτέχνη.

Μέσα σ΄ αυτό το μπάτζετ ένα κομμάτι είναι και η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του τμήματος, τα οποία θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες και ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα στηρίξει το τμήμα με την αγορά τους. Ο κόσμος θέλει να δει τον ΑΡΗ στη Volley League. Μπορεί λόγω ποδοσφαίρου και μπάσκετ να μην καταφέρει ο κόσμος να δει κάποιους αγώνες, οπότε μιλάμε και για εισιτήρια στήριξης. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να μαζέψουμε έως 15.000 ευρώ από τα διαρκείας και ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι το μπάτζετ είναι εξαπλάσιο. Πιστεύω να πιάσουμε αυτό το όριο, ο κόσμος πάντα στηρίζει τις προσπάθειες όταν είναι τίμιες και ανιδιοτελείς.

Τα διαρκείας θα έχουν τιμή 30 και 50 ευρώ. Το τελευταίο θα έχει δώρο ένα t-shirt της ομάδας βόλεϊ αλλά και παρακολούθηση του αγώνα από το κέντρο των κερκίδων, σε πιο επαγγελματικά πρότυπα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (Μέλος διοικούσας επιτροπής Βόλεϊ)

«Πολύ πρόσφατα συναντήθηκα με τον Σπύρο Γκολίτση. Μου ανέφερε το πλάνο της ομάδας και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν. Είμαι φίλος του ΑΡΗ πάνω από μισό αιώνα. Η αγάπη μου για την ομάδα είναι αγνή και άδολη και μου προτάθηκε να συμμετάσχω στη διοικούσα επιτροπή. Δέχτηκα αμέσως και πρέπει ο καθένας από το μετερίζι του να βοηθήσει. Είναι αμαρτία να μην είμαστε στη Volley League. Είμαστε η μόνη ομάδα στη Θεσσαλονίκη που έσπασε το δίπολο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Πρέπει να φτάσει ο ΑΡΗΣ σιγά σιγά εκεί που ανήκει, είναι τεράστιος σύλλογος. Υγεία να έχουμε και να δούμε τον ΑΡΗ στη φυσική του θέση, τη Volley League».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΜΙΔΗΣ (Γενικός αρχηγός τμήματος Βόλεϊ)

«Η εμπειρία μου στο βόλεϊ είναι αρκετά μεγάλη, από άλλο χώρο. Ήμουν διαιτητής για 30 χρόνια και αφού έχω πλέον σταματήσει, θέλω να αφιερώσω τον ελεύθερο χρόνο μου στον ΑΡΗ και την ομάδα βόλεϊ, την οποία ελπίζω να ξανακάνουμε μεγάλη και να τη φέρουμε εκεί που ανήκει, στην Α1. Έχουμε κάνει μία καλή ομάδα με έναν έμπειρο προπονητή, ο οποίος ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ασχολήθηκα με το τμήμα. Είναι εργατικός και πολλά χρόνια στο χώρο και έχει αφήσει το σημάδι του».

ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΟΛΙΤΣΗΣ (Προπονητής ομάδας Βόλεϊ Ανδρών)

«Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια πρώτα απ’ όλους τον κ. Αρβανίτη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου για την επίτευξη της επανόδου του ΑΡΗ στη Volley League. Θεωρώ ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο Α.Σ. ΑΡΗΣ πραγματικά έχει αλλάξει σελίδα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σ’ αυτήν τη θέση. Οι άνθρωποι που γνώρισα το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία. Η επίτευξη ενός στόχου είναι ένα τρίγωνο επιτυχίας μεταξύ αθλητών, προπονητών και διοικούσας επιτροπής. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε.

Θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά αγωνιστικά. Πολλές ομάδες επενδύουν με υψηλά μπάτζετ. Οι ομάδες της Pre League δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά από τις ομάδες της Volley League. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, η άνοδος. Θα δουλέψουμε πρωί – απόγευμα στο γήπεδο για να πετύχουμε το στόχο και να δικαιώσουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν αυτήν την αποστολή.

Οι συνεργάτες μου θα είναι: ασίσταντ κόουτς ο Κώστας Μαζιώτης, γυμναστής ο Νίκος Ραφτόπουλος, φυσικοθεραπευτής ο Μάριος Λουπεΐδης, γιατρός ο Δημήτρης Ζήκος, φροντιστής ο Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Ξέρουμε ότι είναι δίπλα μας ο Α.Σ. Το ρόστερ έχει σχεδόν συμπληρωθεί, έχουν μείνει ελάχιστες προσθήκες για να είμαστε όλοι στην έναρξη της προετοιμασίας. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ρόστερ, όταν έρθει η ώρα θα ανακοινώσουμε και τους ξένους. Έχουμε μία ομάδα με πολύ αμηλό μέσο όρο ηλικίας και ταλέντο. Αρχηγός θα είναι ο Ζένια Γκόρτσανιουκ. Δεν έχουμε κάποια αδυναμία, όμως ο αθλητισμός γι’ αυτό είναι ωραίος, έχει απρόοπτα, εκπλήξεις. Θα είναι ένα μακρύ πρωτάθλημα, με δύο φάσεις, οπότε θα γίνουν μίνιμουμ 20 ματς συν το Κύπελλο όπου ευελπιστούμε σε μία διάκριση. Αρκετές ομάδες της Pre League ενισχύθηκαν με παίκτες της Volley League. Όποιος αντέξει και είναι δυνατός, θα φτάσει στην πηγή για να πιει νερό.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα μας. Αυτή είναι η διαφορά του ΑΡΗ με τις υπόλοιπες ομάδες, ο κόσμος, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει τον έβδομο παίκτη μας».

To Top