Η νέα επίθεση Κούγια σε Λυσάνδρου στη Λίγκα

Νέα επίθεση δέχθηκε ο πρόεδρος της Stoiximan Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, από τον Αλέξη Κούγια στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ, με αφορμή την απόφαση του Λυσάνδρου να ψηφίσει λευκό για την πρόσληψη του Σουηδού Λίντμπεργκ ως μέλους της ΚΕΔ για το VAR.

«Ποιος σου είπε να ψηφίσεις λευκό εκθέτοντας τη Super League; Με ποιους επικοινώνησες; Πότε και ποιοι είναι αυτοί που σου είπαν να ψηφίσεις λευκό; Πες μας τα ονόματα. Με αυτά που κάνεις επιβεβαιώνεις τους λόγους που αναλύσαμε για την ανεπάρκειά σου να είσαι πρόεδρος της Super League και ότι στο τέλος θα είσαι κι εσύ όπως ο Μπαλτάκος στην ΕΠΟ», είπε ο Κούγιας, που νωρίτερα είχε πει κάποια στιγμή της συνεδρίασης στον Λυσάνδρου: «Ενημερώθηκα από τον κ. Μαρινάκη ότι πριν από την εκλογή σας στη Super League, επικοινωνήσατε με τέσσερις παράγοντες του Ολυμπιακού, και αν θέλετε να τους πούμε και επωνύμως, και τους ζητούσατε να έρθετε στη θέση μου, αυτή που έχω τώρα στον Ολυμπιακό».

Από τον Κούγια ζητήθηκε η επίσκεψη στον Εισαγγελέα σχετικά με την καθυστέρηση που παρατηρείται στη διαλεύκανση της υπόθεσης του παράνομου στοιχηματισμού και των στημένων αγώνων και εντέλει επικράτησε ομόφωνα αυτό που ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

To Top