Η νέα… πανοπλία του Αυτοκράτορα!

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό φορέθηκε για πρώτη φορά φέτος και η νέα φανέλα της ομάδας, την οποία σας παρουσιάζει το PRESSARIS. Είναι της εταιρείας Spalding με την οποία φέτος η ΚΑΕ έχει έρθει σε συμφωνία για την ένδυση της ομάδας και διατηρεί την ίδια… βαρύτητα με τις προηγούμενες αφού υπάρχουν ραμμένα τα δύο αστέρια!

Το PRESSARIS φιλοξενήθηκε στα… άδυτα του φροντιστή της ομάδας, Γιάννη Νικητάκη, στο γραφείο του οποίου στο Αλεξάνδρειο βρίσκονται όλα τα είδη ένδυσης. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την “πανοπλία” του “Αυτοκράτορα”, που είναι κίτρινη με δύο χοντρές μαύρες ρίγες στα πλάγια και έχει στα δεξιά ραμμένα τα δύο αστέρα που υποδηλώνουν τους 21 τίτλους της ομάδας, το σήμα της ομάδας και αριστερά το λογότυπο του ΕΣΑΚΕ.

IMG 0610Ο αριθμός της φανέλας βρίσκεται στο κέντρο της μπροστινής όψης, ενώ στο σορτσάκι κάτω αριστερά. Είναι από τις καλύτερες ποιοτικά που είχαν οι κίτρινοι, όπως επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Νικητάκης. Το θέμα είναι να φεύγουν από το γήπεδο ιδρωμένες, ματωμένες και με νίκες…

To Top