Η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα

Η κρατική εταιρεία αερογραμμών του Κατάρ θα είναι ο βασικός χορηγός στη φανέλα της Μπαρτσελόνα την περίοδο 2013-14 και διαδέχεται το Qatar Foundation. Η προγραμματισμένη αλλαγή χορηγού αποτελεί μέρος της συμφωνίας με το γκρουπ Qatar Sports Investments που πλήρωσε 150.000.000 ευρώ για να εξασφαλίσει τη διαφήμιση των εταιρειών του για πέντε χρόνια σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.

Η εφημερίδα Sport αποκάλυψε στο σαββατιάτικο φύλλο της τη νέα φανέλα των “μπλαουγκράνα” την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Από την περσινή αγωνιστική περίοδο η Μπαρτσελόνα έπαψε πια να μη δέχεται χορηγό φανέλας στην εμφάνιση της. Το Qatar Foundation διαφημίστηκε την πρώτη σεζόν της συνεργασίας, διαφημίζεται και φέτος στις φανέλες του Μέσι, του Τσάβι και των υπολοίπων αστεριών της ομάδας και από το καλοκαίρι παραδίδει τη σκυτάλη σε μια από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Πάντως σύμφωνα με την εφημερίδα “El Periodico”  σε παλαιότερο άρθρο της, οι ντόπιοι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα προτιμούν να αγοράζουν τη συλλεκτική φανέλα για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, η οποία δεν φέρει φυσικά καμιά διαφήμιση.

To Top