ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η Νίζνι σκιαγράφησε τον Άρη και τον κόσμο του: “Ο… τρελός στρατός των Ελλήνων φιλάθλων θα επηρεάσει τον δεύτερο αγώνα”

Με το σκεπτικό ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ρεβάνς του Παλέ ο κόσμος του Άρη, οι άνθρωποι της Νίζνι σκιαγράφησαν το προφίλ των κίτρινων για τους αγώνας στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Πλήρως ενημερωμένοι για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη, αλλά και για την ιστορία του συλλόγου, οι Ρώσοι ανέφεραν στο εισαγωγικό τους άρθρο για τον σημερινό αγώνα πως “το δεύτερο παιχνίδι γίνεται στην έδρα του Άρη που θα παίξει μπροστά σε ένα… τρελό στρατό από Έλληνες φιλάθλους, το οποίο αποδεδειγμένα θα επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα. Για να νιώσει πιο άνετα η ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα, θα πρέπει οι φίλαθλοί μας να κάνουν τον ίδιο θόρυβο στο γήπεδό μας”.

Αντιλαμβάνεται κανείς την δυναμική του Άρη στην Ευρώπη μέσα από τα… μάτια της Νίζνι, στην ιστοσελίδα της οποίας αναφέρεται πως επί εποχής Πρίφτη η ομάδα του Άρη βγήκε τρεις σερί χρονιές στην 4η θέση, όπως αναφέρεται πως ο Βαγγέλης Αγγέλου επί σειρά ετών υπήρξε άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Γίνεται αναφορά και στο φετινό ρόστερ και οι Ρώσοι – βάσει των πρώτων αγώνων με τη Διναμό – εστιάζουν την προσοχή τους κυρίως στους ξένους, όπως τον Λάκι Τζόουνς, τον Μπορίς Νταλό, τον Γκάρι Μπελ, τον Ραμόν Χάρις και τον Μάικαλ Κάιζερ, αλλά και για τον Γκάρι ΜακΓκι…

Επίσης σχολίασαν και τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης παρουσίασε τους παίκτες του αυτό το καλοκαίρι με την δημιουργία βίντεο: “Με ιδιαίτερη φανταστία ο Άρης έκανε την παρουσίαση των παικτών του πριν την έναρξη της σεζόν”.

To Top