Η νίκη ήρθε, αν και… άργησε 217 μέρες!

Η νίκη άργησε 217 μέρες… Τόσο καιρό έμεινε η ομάδα του Άρη χωρίς να κερδίσει αγώνα, ρεκόρ που ευτυχώς έληξε σήμερα σε μια… σημαδιακή μέρα, αφού είναι 20-11-2011! Ας είναι καλά ο Γιαννιώτας που κάρφωσε με κεφαλιά τον Κάρολ και τον ΟΦΗ!

Οι κίτρινοι μετρούσαν μία μία τις μέρες μέχρι να μπορέσουν να κερδίσουν το πρώτο τρίποντο για την φετινή χρονιά. Η αλλαγή προπονητή ωφέλησε. Το πόσο δεν έχει σημασία τη δεδομένη στιγμή. Σημασία έχει πως ωφέλησε, γιατί πολύ απλά η ομάδα κέρδισε και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ΠΑΟΚ.

Ο Άρης μετά από 217 μέρες πανηγύρισε μια νίκη! Αυτή είναι μόνο η αρχή. Η ομάδα είχε γευτεί τη χαρά της νίκης στις 16 Απριλίου, όταν με γκολ του Νέτο και του Ντανίλο κέρδισε την Ξάνθη με σκορ 2-1 στα Πηγάδια στην αυλαία του περσινού πρωταθλήματος.

Έκτοτε ο Σάκης Τσιώλης δεν μπόρεσε να την οδηγήσει σε νίκη. Φέτος οι κίτρινοι μετρούσαν τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σήμερα, όμως, έσπασε το ρόδι και η γκίνια…

To Top