Η νίκη της Κ-20 με το φακό του PRESSARIS! (photogallery)

Με τη γλυκιά γεύση της νίκης αποχαιρέτησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2011 η Κ-20, κερδίζοντας με 3-1 στη Σουρωτή τη Δόξα Δράμας, στο εξ αναβολής ματς για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος της 0-1 που πέτυχε στο 6′ ο Τσάκωνας. Σκόρερ για το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή, που πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς (σε 12 ματς), ήταν οι Καραγιάννης (35′, 47′) και Τοπούζης (67′).

Το “παρών” στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα, έδωσαν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, ποδοσφαιριστές της Κ-17, αλλά και οι δύο στενοί συνεργάτες του τεχνικού της ανδρικής ομάδας Μίχαλ Πρόμπιερζ, Μπάρτεκ Ζαλέφσκι και Γκρέγκορζ Κούρτζιελ. Επίσης το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Νίκος Αγγελούδης, που από τον περασμένο Νοέμβριο παραχωρήθηκε ως δανεικός, θέλοντας να δει από κοντά τους πρώην συμπαίκτες του.

Στον αγώνα ξεκίνησε ο Σωκράτης Διούδης, αλλά και οι Σάκης Κανούλας και Μιχάλης Γιαννίτσης, οι οποίοι μετά την προπόνηση της πρώτης ομάδας χτες το απόγευμα, αποφασίστηκε να αγωνιστούν με τους “μικρούς”, ώστε να πάρουν κι άλλα παιχνίδια στα πόδια τους.

Μελανό σημείο του ματς αποτελεί ο τραυματισμός των Ρένια (στην αριστερή γάμπα στο 10′) και Τοπούζη (στο δεξιό δικέφαλο στο 78′) με συνέπεια να περάσουν εκτός αγωνιστικού χώρου ως αναγκαστικές αλλαγές. Μάλιστα, ο Θάνος Τοπούζης στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς όχι μόνο δεν πρόλαβε να χαρεί όσο θα ήθελε το τέρμα που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε πετύχει , αλλά αντίθετα είδε να υποτροπιάζει ο τραυματισμός που είχε υποστεί στο δεξί δικέφαλο στο 38′ της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στις 3 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ροή του παιχνιδιού:

Ο Άρης μόλις στο 3′ σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου με κεφαλιά του Γιαννίτση έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη. Στην εξέλιξη μάλιστα της φάσης ο ίδιος παίκτης έπιασε το σουτ, όμως ο πορτιέρο των “μαυραετών” πρόλαβε να απομακρύνει. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι, στη μοναδική ευκαιρία που πραγματοποίησαν στο πρώτο ημίχρονο, πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Τσάκωνα, μετά από λάθος της άμυνας (0-1). Στο 19′ ο Κανούλας έπιασε ένα εντυπωσιακό ανάποδο γυριστό σουτ, το οποίο κατέληξε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Δόξας.

Στο 35′ ο Καραγιάννης “ξεκλειδώνοντας” την αντίπαλη άμυνα έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με ωραίο πλασέ, αφού προηγήθηκε το 1-2 με τον Τοπούζη (1-1). Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι “κίτρινοι” κατόρθωσαν να πετύχουν την ολική ανατροπή με σκόρερ πάλι με τον Καραγιάννη, μετά από όμορφη σέντρα του Σουνά (2-1). Στο 66′ ο Τοπούζης, ο οποίος είχε ανεβάσει ήδη ρυθμούς, τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ, έπειτα από την ασταθή απόκρουση του Θεοδωρόπουλου στην κεφαλιά που είχε επιχειρήσει ο ίδιος λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, μετά από ασίστ του Μπαγκή (3-1).

Στο 76′ ο Διούδης είπε “όχι” στην προσπάθεια του Χιντασέλη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο νεαρός γκολκίπερ αποσόβησε την τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή το αυτογκόλ για τον Άρη, μετά από λάθος απομάκρυνση του Μπαγκή. Στο 84′ ο Παλιάτσιος, που λίγο νωρίτερα είχε περάσει ως αναγκαστική αλλαγή, έπιασε το σουτ, υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα των Δραμινών να απομακρύνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Διούδης, Περήφανος, Μπαγκής, Γιαννίτσης, Νταμαρλής, Κουρέλλας, Ρένια (10′ λ.τ. Σουνάς), Γιώρης, Κανούλας, Καραγιάννης (75′ Λένος), Τοπούζης (80′ λ.τ. Παλιάτσιος).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Σιαρόπουλος, Βασιλειάδης (71′ Παυλίδης), Αθανασιάδης, Βασιλειάδης, Δημητριάδης, Περσίδης (57′ Αμανατίδης), Τσάκωνας (57′ Βασλής), Σιάμπος, Χιντασέλης, Νικολαΐδης.

Το φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από την αναμέτρηση:
{gallery}karaoglanidis/k20_doxa{/gallery}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top