Η Ναντ τιμώρησε τον Μοσταφά Μοχάμεντ, επειδή αρνήθηκε να αγωνιστεί με μπλούζα υπέρ της LGBTQ κοινότητας

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής Μοσταφά Μοχάμεντ αρνήθηκε να φορέσει μπλούζα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας και η Ναντ τον τιμώρησε με πρόστιμο, θέλοντας να δείξει πόσο σοβαρά θεωρεί τα κοινωνικά αυτά ζητήματα.

Με πρόστιμο τιμώρησε τον 25χρονο Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή, Μοστοφά Μοχάμεντ, η Ναντ. Ο νεαρός στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται στο γαλλικό σύλλογο με τη μορφή δανεισμού από τη Γαλατάσαραϊ, αρνήθηκε να αγωνιστεί “για προσωπικούς” λόγους στην αναμέτρηση της 35ης αγωνιστικής της Ligue 1 κόντρα στην Τουλούζ, παρόλο που η ομάδα του παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η αλήθεια είναι όμως πως ο Μοχάμεντ δεν ήθελε να στηρίξει την LGBTQ κοινότητα, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Ομοφοβίας, αφού όλοι οι παίκτες της Ναντ φορούσαν φανέλες στις οποίες τα νούμερα τους είχαν τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Οι ιθύνοντες της Ναντ, όπως ήταν λογικό, δεν πήραν με πολύ καλό μάτι την εν λόγω κίνηση για αυτό και προχώρησαν σε κυρώσεις. Τα καναρίνια ανακοίνωσαν μάλιστα πως τα λεφτά από το πρόστιμο θα διατεθούν στο ένωση SOS HOMOPHOBIE, ενώ τόνισαν ακόμα ότι καταδικάζουν σφοδρά τις απειλές που δέχτηκε ο 25χρονος ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του πριν και μετά από το παιχνίδι.

To Top