Η Νιούκαστλ… σκόρπισε την Παρί Σεν Ζερμέν – Νίκες για Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι

Η Νιούκαστλ έκανε πλάκα στην Παρί Σεν Ζερμέν της οποίας επικράτησε με σκορ 4-1, την ώρα που η Μπαρτσελόνα έφευγε με το διπλό από το Πόρτο (0-1) όπως και η Μάντσεστερ Σίτι από τη Γερμανία, επικρατώντας με 3-1 της Λειψίας.

Σαρωτική” ήταν η Νιουκάστλ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η αγγλική ομάδα επικράτησε άνετα των Γάλλων με 4-1. Ο Αλμιρόν άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, ο Μπερν έκανε το 2-0 στο 39′ και ο Λόνγκσταφ πέτυχε το τρίτο τέρμα της Νιουκάστλ στο 50ο λεπτό, ενώ το μοναδικό τέρμα της Παρί Σεν Ζερμέν σημείωσε ο Ερνάντεζ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Σαρ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Έμειναν στο μηδέν Ντόρτμουντ και Μίλαν

Στο κατάμεστο Signal Iduna Park, η Ντόρτμουντ και η Μίλαν δεν κατάφεραν να… λύσουν τις διαφορές τους, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε και μοιραία έμειναν κολλημένες στο μηδέν. Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Μάλεν, ο οποίος αστόχησε δύο φορές από πλεονεκτική θέση στο πρώτο ημίχρονο, ενώ από την Μίλαν έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Ζιρού στο 38’. Μετά το αποψινό αποτέλεσμα, η Μίλαν έχει δύο βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ η Ντόρτμουντ έχει έναν πόντο και είναι τελευταία στον όμιλο.

Ίδρωσε αλλά έκανε το “2 στα 2” η Μάντσεστερ Σίτι

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή διοργάνωση πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες μπορεί να δυσκολεύτηκαν στην έδρα της Λειψίας, αλλά κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την Red Bull Arena, επικρατώντας με 3-1. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Φόντεν. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 48’ με τον Οπένδα, αλλά οι φιλοξενούμενοι στο 84’ πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Αλβάρες. Στο 90+2’ ο Αλβάρες από εκτελεστής έγινε δημιουργός και ο Ντόκου διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Με αυτή τη νίκη η Σίτι έφτασε τους 6 πόντους και είναι στην κορυφή, δεύτερη η Λειψία με 3.

Χωρίς νικητή στο Βελιγράδι

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το άλλο παιχνίδι του ομίλου στο Βελιγράδι ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Γιουνγκ Μπόις, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2. Ο Ερυθρός Αστέρας προηγήθηκε στο 35’ με τον Εντιαγέ, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με δύο γκολ στο πρώτο 20άλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου γύρισαν τούμπα το παιχνίδι. Στο 48’ ισοφάρισαν με τον Ούγκρινιτς και στο 61’ έκαναν το 2-1 με τον Ιτέν. Μέχρι το 88’ οι Ελβετοί κράταγαν στα χέρια τους τη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι με γκολ του Μπουκάρι ισοφάρισαν σε 2-2 και έκλεψαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά το αποψινό αποτέλεσμα οι δύο ομάδες, μετά από δύο αγωνιστικές, έχουν από έναν βαθμό.

Ακυρώθηκε γκολ του Πάλμα και ήττα για τη Σέλτικ

Η Λάτσιο με τεράστια ανατροπή και «χρυσό» γκολ του Πέδρο στο 90+5′ πέρασε από την έδρα της Σέλτικ επικρατώντας με 1-2. Η Σέλτικ μπήκε στο ματς με το «μαχαίρι στα δόντια» και μόλις στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Φουρουχάσι, όμως η αντίδραση της Λάτσιο ήταν άμεση με τον Βεσίνο να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσα στο 29ο λεπτό. Το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με την Σέλτικ στο δεύτερο ημίχρονο να συνεχίζει την υπεροχή της χάνοντας ευκαιρίες για να σημειώσει και δεύτερο γκολ, με τον Λουίς Πάλμα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 81′. Ο πρώην εξτρέμ του Άρη, ωστόσο είδε το VAR να του ακυρώνει το γκολ καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ, με την Λάτσιο να αναθαρρεί μετά το ακυρωμένο γκολ των Σκωτσέζων, χτυπώντας στο φινάλε του αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 85ο λεπτό ο Πέδρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τους «Λατσιάλι» να παίρνουν για δεύτερο συνεχόμενο ματς θετικό αποτέλεσμα στην εκπνοή του αγώνα, πανηγυρίζοντας αυτή τη φορά τη νίκη με 1-2.

Έφυγε νικήτρια από το Ντραγκάο η Μπαρτσελόνα

Με γκολ του Φεράν Τόρες στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Μπαρτσελόνα νίκησε δύσκολα 1-0 στο Οπόρτο. Με δέκα παίκτες τέλειωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγο αποβολής του Γκάβι. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου είναι σαφώς το πιο ευχάριστο για τον Τσάβι που είδε στο 34’ να φεύγει τραυματίας ο Πολωνός Λεβαντόφσκι ενώ αυτός που τον αντικατέστησε κατάφερε να «τιμωρήσει» ένα από τα λίγα λάθη της άμυνας των «Δράκων»! Στο δεύτερο ημίχρονο η Πόρτο προσπάθησε και κατάφερε να περιορίσει τους αντιπάλους της, πιέζοντας για την ισοφάριση δίχως όμως να τα καταφέρει!

To Top