Η Νιούκαστλ ψάχνει έσοδα και η Μπάγερν τσεκάρει Τρίπιερ

Ζεστό ενδιαφέρον για την περίπτωση του Κίριαν Τρίπιερ έχει επιδείξει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί την ανάγκη της Νιούκαστλ να εξισώσει τα έσοδα και τα έξοδά της για να τον κάνει δικό της.

Η αναζήτηση ενός δεξιού μπακ συνεχίζεται στην Μπάγερν Μονάχου, μιας και η υπόθεση με τον Νορντί Μουκιέλε δεν δείχνει να προχωρά προς το παρόν. Έτσι, οι Βαυαροί, σύμφωνα με πολλά διεθνή Μέσα (Daily Mail, Sky Sports DE κ.α) έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Κίραν Τρίπιερ της Νιούκαστλ.

Ο 33χρονος είναι μια περίπτωση που έχει ήδη εγκρίνει ο Τόμας Τούχελ και φαντάζει εφικτή, αν οι διαπραγματεύσεις για τον Γάλλο της Παρί ναυαγήσουν εντελώς.

«Σύμμαχος» της Μπάγερν σε αυτή την περίπτωση, θα είναι η ανάγκη της Νιούκαστλ να παρουσιάσει έσοδα προκειμένου να μείνει εντός των γραμμών των οικονομικών κανονισμών της Premier League και της UEFA.

Κάπως έτσι, οι Magpies ενδέχεται να χρειαστεί να πουλήσουν ακόμα κι έναν παίκτη σαν τον Τρίπιερ, ο οποίος αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές τους μονάδες. Από την πλευρά της η Μπάγερν δείχνει έτοιμη να χτίσει μια μικρή αγγλική… αποικία στην «Allianz Arena», αφού αν ο Τρίπιερ αποκτηθεί από την ομάδα θα συναντήσει τους συμπατριώτες του Χάρι Κέιν και Έρικ Ντάιερ.

 

To Top