Η Ξάνθη ανακοίνωσε τον… αντί-Κασάδο

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Ουρουγουανού αριστερού μπακ, Λεάντρο Σόσα, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κασάδο (βασική επιλογή του Άρη για την θέση του αριστερού μπάκ) και γίνεται η ένατη προσθήκη κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η θρακική ομάδα έχει πάρει ακόμη τους Κάρλος Αμπάντ (Ισπανός γκολκίπερ), Νίκολα Στεπάνοβιτς (Σέρβος γκολκίπερ), Λούκας Πολέτο (Βραζιλιάνος εξτρέμ), Στέλιου Μαλεζά, Αριστοτέλη Καρασαλίδη, Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη και Ζορντάν Φοσέ (Γάλλος επιθετικός).

Ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Ουρουγουανού αριστερού μπακ, ο οποίος είναι γέννημα – θρέμμα των ακαδημιών της ομάδας της πατρίδας του, Ντανούμπιο. Ο Σόσα είναι η ένατη προσθήκη των ακριτών κατά την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Γεννημένος στο Montevideo στις 18 Μαρτίου το 1991, ο Σόσα ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Danubio και δεν άργησε να αποτελέσει βασικό στέλεχός της. Ο 28χρονος αριστερός μπακ έφτασε μέχρι την κορυφή με την ομάδα της Ουρουγουάης κατακτώντας τη σαιζόν 2013-14 το πρωτάθλημα της χώρας του.

Συνολικά έχει φορέσει 105 φορές τη φανέλα της και έχει πετύχει 7 γκολ, ενώ τη σαιζόν 2016-17 βρέθηκε στην Αργεντινή για χάρη της Αλντοσβίλι (25 συμμετοχές, 1 γκολ). Ένας νέος κύκλος ανοίγει για το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε άλλη ήπειρο!

Leandro Sosa καλώς ήρθες στην Ξάνθη!”.

To Top