ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ξεκάθαρη στάση του Άρη για Σούντγκρεν και η δυσκολία με Ντουάρτε

Δύο ποδοσφαιριστές που πέρσι απογοήτευσαν, αλλά δεσμεύονται με τον Άρη με δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο, είναι οι Ντάνιελ Σούντγκρεν και Λερίν Ντουάρτε.

Ο Άρης είχε θέματα καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς με τους δύο παίκτες και δεν ήταν μόνο αγωνιστικά τα ζητήματα. Τα συμβόλαιά τους αποτέλεσαν “βαρίδια” οικονομικά για την περσινή ομάδα, καθώς δεν μπόρεσαν να προσφέρουν, με τους “κιτρινόμαυρους” να καταβάλλουν προσπάθειες για να αποδεσμευτούν από αυτά, δίχως να τα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής.

Κι αν για τον Σούντγκρεν η στάση του Άρη είναι ξεκάθαρη ως προ την λύση του συμβολαίου του, η περίπτωση Ντουάρτε έχει δυσκολέψει σημαντικά, μετά και τον τραυματισμό του (ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω πλαγίου συνδέσμου).

Όπως δήλωσε και χθες ο Άγγελος Χαριστέας, στην απολογιστική συνέντευξη τύπου… “ο Ντουάρτε μόλις έκανε την επέμβαση και είναι σε αποθεραπεία. Είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση του, με τον Σούντγκρεν προσπαθούμε να βρούμε λύση για να ολοκληρωθεί η συνεργασία μας, είναι και κάποια πράγματα για εμένα, που ενδεχομένως δεν ήθελα να τοποθετηθώ την περασμένη χρονιά γιατί δεν είχαμε και την δυνατότητα των αλλαγών. Με τους περισσότερους συνεργαστήκαμε άψογα, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα αλλά από την άλλη, είναι επαγγελματίες, είμαστε επαγγελματίες και εφόσον δούμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουν να παίζουν για την ομάδα, θα πρέπει να βρούμε μια σωστή λύση για να ολοκληρώσουμε την συνεργασία μας. Ως προς αυτή την κατεύθυνση, θα κινηθούμε για τον Σούντγκρεν και η υπόθεση του Ντουάρτε είναι λίγο διαφορετική γιατί το παιδί εκεί που πήγε να κάνει ένα ξεκίνημα να παίξει ξανά, τραυματίστηκε και δεν είναι μια εύκολη κατάσταση».

To Top