ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ξεφτίλα συνεχίζεται! Ανακοίνωση-κωμωδία της Ξάνθης για το… Δελφινάριο στο θέμα των εισιτηρίων

Η ξεφτίλα συνεχίζεται! Ανακοίνωση-κωμωδία της Ξάνθης για το… Δελφινάριο σχετικά με το θέμα των εισιτηρίων και της άρνησης της να δοθούν στους οπαδούς του Άρη που δεν πείθει, ούτε την ίδια!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Μετά την γενική κατακραυγή, η ομάδα της Θράκης (άλλαξε το σήμα της ή παραμένει το ίδιο;) εξέδωσε ανακοίνωση (άραγε την εντολή την έδωσε ο ίδιος που πέρσι άνοιξε τις… πόρτες για την μαζική παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να κάνουν αποχή οι φίλαθλοι της Ξάνθης;), αποφάσισε να γράψει σενάριο… κωμωδίας που ζήλευε και ο Μάρκος Σεφερλής για επιθεώρηση στο Δελφινάριο!

Σε ένα παιχνίδι, όπως το περσινό, όπου η ΠΑΕ Άρης δεν είχε λάβει εισιτήρια και οι φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο μεμονωμένα, η ΠΑΕ Ξάνθη κάνει λόγο για πλαστά εισιτήρια και ευθύνη των κιτρινόμαυρων, την στιγμή που εφόσον υπάρχει τέτοιο γεγονός, πρόκειται για υπόθεση της αστυνομίας, αλλά και ατομική ευθύνη του καθενός και όχι μιας ΠΑΕ. Κι αν μια ΠΑΕ ενδεχομένως έχει ευθύνη, αυτή είναι της Ξάνθης, για την πλημμελή ασφάλεια στην έκδοση των εισιτηρίων της και στην διαδικασία που ακολουθεί και μοιάζει… ευάλωτη και διάτρητη.

Μια ανακοίνωση που φάσκει κι αντιφάσκει, μια και η ΠΑΕ Ξάνθη παίρνει και τον ρόλο του… δικαστή, αφού ομολογεί, ότι είναι μια υπόθεση που βρίσκεται στα δικαστήρια και δεν υπάρχει απόφαση δικαστική. Άρα πώς δικάζει και καταδικάζει μια ΠΑΕ, πριν επιληφθεί η δικαιοσύνη;

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την οποία ενδιαφέρθηκαν όλοι οι συγγραφείς επιθεωρήσεων:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στους φιλάθλους – οπαδούς αυτού, η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τον κόσμο του ΑΡΗ, εφόσον η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει την υπευθυνότητα να το πράξει και αρκείται σε αναληθή και ασαφή δημοσιεύματα, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραχωρήθηκε κερκίδα (χορήγηση εισιτηρίων) στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι η εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα ΞΑΝΘΗ –ΑΡΗΣ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Ως εκ τούτου, ας μας εξηγήσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με ποια λογική θα «έπρεπε» η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και η κάθε ΠΑΕ που βρίσκεται σε μια τέτοια διαδικασία, να χορηγήσει εισιτήρια”.

To Top