Η οικογένεια Αντετοκούνμπο προσέφερε 10.000 μάσκες στο Δήμο Ζωγράφου

Μπορεί να βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στις ΗΠΑ, αλλά τα μέλη της οικογένειας Αντετοκούνμπο δεν ξεχνούν την Ελλάδα και το απέδειξαν με μια σπουδαία κίνηση.

Όπως έγινε γνωστό, προσέφεραν 10.000 μασκών στον Δήμο Ζωγράφου για την προστασία των κατοίκων από την πανδημία.

Η δημοτική αρχή της πόλης δημοσιοποίησε την κίνηση και ευχαρίστησε τον Γιάννη, τον Θανάση, τον Κώστα και τα υπόλοιπα μέλη των Αντετοκούνμπο για την προσφορά τους.

«Ο Δήμος Ζωγράφου θέλει να εκφράσει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για την προσφορά 10.000 μασκών για τους κατοίκους της πόλης, ως μέτρο προστασίας από τον ιό Covid 19.

H πράξη της οικογένειας, πέρα από την ουσιαστική προσφορά προς τους πολίτες του Ζωγράφου, αποδεικνύει ότι το στενό δέσιμο που έχουν ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας, και ο Αλέξης, με την πόλη που έμειναν για αρκετά χρόνια αλλά και με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα.

Οι μάσκες θα μοιραστούν στους εργαζόμενους του Δήμου Ζωγράφου που συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αυτές τις δύσκολες ώρες, αλλά και στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

Για τη σπουδαία προσφορά της οικογένειας Αντετοκούνμπο ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας είπε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, που αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις επειδή γίνεται αυτές τις δύσκολες ώρες για ολόκληρο τον πλανήτη. Με την προσφορά τους επιβεβαιώνουν ότι δεν ξεχνούν την πόλη μας κι όπως έχουμε ανακοινώσει, όταν ξεπεραστεί ο εφιάλτης του κορωνοϊού, ο Δήμος Ζωγράφου θα τιμήσει ανάλογα τον Γιάννη και τα αδέρφια του».

Στην προσφορά της οικογένειας Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος, που μαζί με τον Δήμαρχο Ζωγράφου, παρέλαβαν τις μάσκες. «Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον κόσμο αλλά και την πόλη μας βρίσκονται δίπλα μας. Με μια κίνηση υψηλού συμβολισμού αλλά και ουσίας δείχνουν τον ανθρωπισμό τους και την ευαισθησία τους για τον Δήμο μας καθώς και τον Φιλαθλητικό, την ομάδα που τους ανέδειξε».

Ο Δήμος Ζωγράφου θα αρχίσει άμεσα τη διανομή των μασκών στους κατοίκους της πόλης.

To Top