ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η οικογένεια Λάσκαρη στηρίζει την ακριτική Ελλάδα – Εγκαινιάζει πολυγήπεδα σε Κίμωλο και Λειψούς!

Ο Νίκος Λάσκαρης από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν ανέλυε το πλάνο του για τον Άρη μίλησε για την προσπάθεια που θα κάνει η οικογένεια Λάσκαρη μέσω του Lascaris Foundation για να στηρίξει ακριτικές περιοχές. Αυτό γίνεται πράξη πλέον…

Όπως ανακοίνωσε το ίδρυμα Λάσκαρη “Η ομάδα +πλευση (http://symplefsi.org) θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο διάπλου της από τις 7 Απριλίου έως και τις 17 Απριλίου 2016, με 11 φουσκωτά σκάφη όπου ανάμεσα σε άλλα νησιά θα επισκεφθούν την Κίμωλο και τους Λειψούς και θα εγκαινιάσουν τα πολυγήπεδα που κατασκευάστηκαν με την χορηγία του Lascaris Foundation.

lascaris_foundation1

Τα εγκαίνια του γηπέδου της Κιμώλου θα γίνουν τη Πέμπτη 7 Απριλίου ενώ τα εγκαίνια του γηπέδου των Λειψών θα πραγματοποιηθούν τη Πέμπτη 14 Απριλίου. Τα δύο αυτά πολυγήπεδα (μπάσκετ, βόλλεϋ κτλ) κατασκευάστηκαν στους αντίστοιχους χώρους των τοπικών γυμνασίων και δίνουν τα δυνατότητα να αθλούνται περίπου 120 παιδιά στους Λειψούς και 64 παιδιά στην Κίμωλο. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε υποδομές έτσι ώστε όλα τα παιδιά να έχουν την ίδια πρόσβαση σε αθλητικές δραστηριότητες σε κάθε μικρή πολή ή νησί της Ελλάδας”.

 

To Top