ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η οικογένεια του Άρη δεν θα πέσει στην… παγίδα! Μήνυμα συσπείρωσης – Super3 για Τζεμπούρ: «Είναι αρσενικός, τέτοιους παίκτες θέλουμε»!

Τα όσα έγιναν μετά τον αγώνα του Άρη με τον Αιγινιακό αποτελούν παρελθόν. Ο σύλλογος δεν θα πέσει σε καμία παγίδα, από την στιγμή που ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: η επιστροφή στην κορυφή ως πρωταγωνιστής. Αυτό είναι το μήνυμα όλης της οικογένειας του Άρη που βγαίνει την “επόμενη μέρα” της ισοπαλίας.

Η ένταση ανήκει “πίσω”. Η σελίδα γύρισε με το βλέμμα στις επιτυχίες. Ήδη ο Τζεμπούρ μίλησε με τη διοίκηση και ζήτησε ο ίδιος να συναντηθεί με τον οπαδό που συμμετείχε στα όσα έγιναν στη φυσούνα. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής, ζήτησαν εκατέρωθεν συγνώμη και τελικά τα βρήκαν ως μέλη μιας οικογένειας. Συσπείρωση και αποφασιστικότητα για τη συνέχεια είναι ο μονόδρομος που θα βαδίσουν για να επιτευχθεί ο στόχος.

Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Super3 στο Yellow Radio: “Κανένας Τζεμπούρ δεν θα πάει πουθενά από την ομάδα! Και καλά έκανε ο ποδοσφαιριστής και αντέδρασε έτσι. Τέτοιους παίκτες θέλουμε στην ομάδα, αρσενικούς. Μπαίνει ο Τζεμπούρ και λέει: Εχουν δίκιο ό,τι και να πούνε. ‘Το περιστατικό θεωρείται λήξαν’. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το είπε. Τέτοιους θέλουμε να βλέπουμε στην ομάδα. Αρσενικός είναι και μπράβο του. Βρέθηκε με το παιδί και έδωσε τα χέρια. Τελείωσε. Καλά έκανε και αντέδρασε. Ο κόσμος έχει σκάσει, αλλά δεν πρόκειται να διχαστεί. Δεν θα μαλώσουμε μεταξύ μας».

To Top