ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η οικονομική διαφορά του Άρη με Τσέρτσι και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Ιταλό…

Μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για τον Άρη η οριστική συμφωνία με τον Αλέσιο Τσέρτσι, προκειμένου οι “κιτρινόμαυροι” να ενισχυθούν στην επίθεσή τους.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο 31χρονος Ιταλός εξτρέμ βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Άρη, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί και από τους δύο, όμως παρατηρείται σημαντική διαφορά στο οικονομικό.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν και νέα συνάντηση το επόμενο 48ωρο με την πλευρά του έμπειρου ποδοσφαιριστή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να γεφυρωθεί το χάσμα. Η πρόταση, ωστόσο, του Άρη θεωρείται δεδομένο πως δεν θα ξεπεράσει στο οικονομικό την αντίστοιχη που κατατέθηκε προς τον Μπράουν Ιντέγε και η οποία ξεπέρασε τα 500.000 ευρώ.

Μάλιστα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή, τονίζει πως ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει κι άλλες ομάδες εκτός Ιταλίας, παρότι επιθυμία του ίδιου δείχνει να είναι ο επαναπατρισμός.

Όσο όμως δεν έρχεται κάποια αξιόλογη πρόταση από την πατρίδα του, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να συνεχίσει εκτός Ιταλίας, όπως έγινε και πέρσι, όπου επέλεξε να αγωνιστεί στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού.

Στον Άρη τηρούν στάση αναμονής, περιμένουν τα αποτελέσματα της νεότερης επαφής, ενώ δεν βγάζουν από το κάδρο την περίπτωση του Ντάνιελ Μαντσίνι, παρότι η Μπορντό δείχνει σημαντική καθυστέρηση στην τελική της απόφαση, για το αν θα αποδεχθεί ή όχι την πρόταση του Άρη για την αγορά των δικαιωμάτων του Αργεντινού.

To Top