ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ομάδα έμεινε όρθια, όμως θέλει στηρίγματα άμεσα, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση!

Από που να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς. Χωρίς επιθετικό περιοχής λόγω τραυματισμών, χωρίς τρίτο σέντερ μπακ, με τρία αριστερά μπακ στην αποστολή και μόλις έναν εξτρέμ διαθέσιμο. Δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο, αμφότερες στην άμυνα, με τον χαφ σου να παίζει στόπερ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Συν τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο που θύμισε… οργωμένο χωράφι του θεσσαλικού κάμπου, αλλά και την κάκιστη διαιτησία του ρέφερι Φωτιάδη. Κι όμως, κόντρα σε όλα αυτά ο Άρης δεν έχασε, αλλά θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Θα σταθώ στο γεγονός πως η χθεσινή ομάδα, έδειξε αυτό που θέλει ο κάθε Αρειανός να βλέπει, απ΄όσους φορούν τον “θεό του πολέμου” στο στήθος. Πάθος, αυταπάρνηση και μαχητικότητα, από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα μπορούσε να γίνει γκολ, μία από τις δύο ευκαιρίες του Ντιγκινί και τότε να κάνουμε λόγο για την ολική αντιστροφή του αρνητικού κλίματος που βίωσε -κυρίως- στο ματς με την Λαμία, παρά τη νίκη στο φινάλε.

Εν μέσω όλων των προβλημάτων του αυτών ο Άρης έμεινε “όρθιος” στην Λάρισα, κέρδισε κάτι στον πρώτο από τους τρεις σερί εκτός έδρας αγώνες που θα δώσει μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου και πλέον πρέπει να σκέφτεται το εκτός έδρας ματς στην Λιβαδειά.

Όμως, μέχρι τότε, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οριστικά τα μεταγραφικά. Ο Βέλεθ θα το παλέψει για το ματς με τον Λεβαδειακό, όμως ο Άρης έμεινε σήμερα που μιλάμε με έναν κεντρικό αμυντικό! Ο “τελειωμένος” Τζανακάκης θα σηκώσει το βάρος όσο διάστημα λείψει ο Κωνσταντινίδης, εκτός κι αν λείψει αρκετά, οπότε και πάλι θα χρειαστεί απόκτηση ακραίου αμυντικού. Ο Ντιγκινί και πάλι θα σηκώσει το βάρος της επίθεσης, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει ο αντικαταστάτης του Γκάμα.

Λύσεις για όλα αυτά ποιος θα δώσει; Πάντως όχι οι παίκτες και ο προπονητής. Είναι δουλειά της διοίκησης και του αθλητικού διευθυντή να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές… άμεσα! Όχι πως θα είναι σε θέση να προσφέρουν την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό, ακόμα κι αν έρθουν όλοι αύριο, όμως δεν γίνεται να σέρνεται η ενίσχυση του Άρη. Να μοιάζει η ομάδα απροστάτευτη από παντού. Να καλλιεργείται καθημερινά ακόμα περισσότερο η δυσπιστία του κόσμου. Να δείχνει η ομάδα εικόνα μη επαγγελματικού σωματείου.

ΥΓ. Η ομάδα έδειξε μία μεγάλη συσπείρωση γύρω από τα προβλήματά της και τις αξίζουν συγχαρητήρια γι αυτό. Ο Σάββας Παντελίδης έχει απόλυτο δίκιο. Όταν κάποιος παλεύει, δίνοντας το 100% για τον Άρη, τότε έχει θέση στο ρόστερ αυτής της ομάδας.

ΥΓ.1. Αν συνεχίσει έτσι ο ρέφερι Φωτιάδης, τότε σίγουρα θα πετύχει όλους τους προσωπικούς του στόχους. Είμαι βέβαιος πως θα τον… ανταμείψουν οι καθ΄ύλην αρμόδιοι.

To Top