“Η ομάδα βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα χωρίς να φταίει!”

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην πολωνική Κρακόβια, μίλησε για τα όσα έζησε στον Άρη, το διάστημα που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας, αλλά και για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο karfitsa.gr:

Για τους «κίτρινους»: «Πικρία δεν μου μένει. Ηταν κάτι που ήθελα και γι΄αυτό άλλωστε το καλοκαίρι υπέγραψα και με τον Αρη. Πάντως, αμέσως μόλις έμαθα τη πρόταση, ήθελα να φύγω. Τώρα σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση που είχα, εντάξει ο κόσμος είναι κόσμο δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξεις την άποψη που έχει. Απλά η ομάδα βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα χωρίς να είναι αυτή η υπαίτια για την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο σύλλογος».

Για το τι δεν πήγε καλά στον Άρη: «Στον Άρη φέτος όλα πήγαν στραβά. Τίποτα δεν μπορώ να σκεφτώ που να πω ότι πήγε όπως θα έπρεπε. Ήταν πολλά τα προβλήματα, πολλά τα χρέη. Δεν υπήρχε υγεία. Υπάρχει αυτή η διοικητική ανασφάλεια, που δυστυχώς επηρεάζει και το αγωνιστικό κομμάτι και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο.  Σε ό,τι αφορά τα όνειρά μου. Δεν θα το έλεγα ακριβώς έτσι. Εγώ βάζω στόχους στη ζωή μου. Οπότε θα απαντήσω στο ποιοι είναι οι στόχοι μου. Αυτή τη στιγμή αυτό που θέλω και επιθυμώ είναι να καθιερωθώ στην ομάδα μου και μέσα από αυτή να αναδειχθώ και εγώ».

Για τη νέα του ομάδα, την Κρακόβια: «Είμαι μόλις μία εβδομάδα εδώ στη Πολωνία. Τα πράγματα μέχρι στιγμής φαίνονται και είναι πολύ καλά. Υπάρχει τρομερή οργάνωση στην ομάδα, υπέροχες αθλητικές εγκαταστάσεις και όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να συναντήσω ερχόμενος εδώ τέτοια οργάνωση. Σε ό,τι αφορά την ομάδα μου την Κρακόβια έχει ένα πολύ καλό επίπεδο διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητή που από τη πρώτη μου προπόνηση εδώ με έβαλε να κατανοήσω πλήρως τη φιλοσοφία της ομάδας».

To Top