“Η ομάδα βρίσκει ρυθμό, δεν υπήρχε ουσιαστικό θέμα με τις πληρωμές”

Εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ήταν και ο Ηλίας Προβατίδης που μίλησε στα ερτζιανά της πόλης για την εμφάνιση των “κίτρινων”, την παρουσία του Πάουλο Κάμπος στην τεχνική ηγεσία και το θέμα των πληρωμών που απασχόλησε την τελευταία εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”

Για το ισόπαλο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:”Πιστεύω πως χθες σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο κάναμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε καλές μεταβιβάσεις, πετύχαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και εν συνεχεία δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα. Πιστεύω πως αν αντιδρούσαμε νωρίτερα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Παρόλα αυτά πιστεύω η ομάδα βρίσκει ρυθμό και θα πάει καλύτερα στην συνέχεια”.

Για την παρουσία του Κάμπος: “Ο κ. Κάμπος μας έχει βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του. Είμαστε πολύ καλά σε θέματα τεχνικής και προπόνησης. Έτσι θα πάμε μέχρι τέλους”.

Για το αν επηρέασε το θέμα που δημιουργήθηκε με τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών: “Δεν νομίζω ότι επηρεάζεται ένας ποδοσφαιριστής από άλλα προβλήματα όταν μπαίνει να παίξει ένα παιχνίδι. Αν και νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα.Η ομάδα έχει βρει ρυθμό σε όλους τους τομείς και έτσι θα συνεχίσει. Δεν επηρεάζεται ο ποδοσφαιριστής.Σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο υπάρχει καθυστέρηση πληρωμών.Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μας επηρεάσε锨.

Για την οριστική εξόφληση στις 22 του Δεκεμβρίου: “Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα στον τομέα των πληρωμών.Πιστεύω πως έχουμε βρει σε όλους τους τομείς ρυθμό.

To Top