ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ομάδα δίνει τα δικαιώματα για να τίθεται θέμα αλλαγών

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε χθες ότι δεν έχει στο μυαλό του αλλαγή ή προσθήκη στο ρόστερ, άφησε ωστόσο ανοικτό παράθυρο για κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο συνδυασμός της χθεσινής συντριβής με το δύσκολο πρόγραμμα και τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί θα επαναφέρει το θέμα.

Ο Άρης με αυτό το ρόστερ έφτασε ως εδώ και δεν μπορεί να πει κανείς ότι η πορεία του μέχρι τώρα δεν είναι καλή, ωστόσο η ομάδα σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο της φετινής χρονιάς δείχνει ανίκανη να διαχειριστεί τα δύο παιχνίδια τη βδομάδα.

Δεν είναι πάντα η ήττα ένα κριτήριο για μια αλλαγή. Ο τρόπος που χάνει μια ομάδα όμως, ο τρόπος που συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο είναι αυτός που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να τεθεί θέμα και είναι γεγονός πως οι παίκτες του Άρη, οι ίδιοι που κέρδισαν διά περιπάτου τη Νεπτούνας μια βδομάδα πριν, έχουν δώσει δικαιώματα.

Το ζήτημα είναι να ξεκαθαρίσει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία μεταξύ τους ποιος θα πρέπει να είναι ο στόχος για να γίνει αλλαγή ή προσθήκη, που θα πρέπει να στοχεύσουν και φυσικά τι θα επιλέξουν.

To Top