Η ομάδα μπάσκετ στο ανακαινισμένο Aris Legend Store! (photos)

Στο Aris Legend Store βρέθηκε η ομάδα μπάσκετ αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση και οι παίκτες μαζί με το τεχνικό επιτελείο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα προϊόντα της επίσημης μπουτίκ της ΚΑΕ.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει: “Το ανανεωμένο ARIS LEGEND STORE έχει ξανανοίξει τις πύλες του και σύσσωμη η ομάδα του Άρη πήρε μία γεύση από τα νέα προϊόντα του.

Παίκτες και τεχνικό τιμ της ομάδας επισκέφτηκαν την επίσημη μπουτίκ της Κ.Α.Ε. και εντυπωσιάστηκαν από τα προϊόντα της. Το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παίκτες και προπονητές, αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Ιδιαίτερα ευχάριστο τόνο στην εκδήλωση έδωσε και η παρουσία του «Τίγρη», της μασκότ του Άρη, που δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει συνθήματα της ομάδας, αλλά και να φωτογραφηθεί με τους παίκτες, τον κόουτς, Δημήτρη Πρίφτη και φυσικά τον κόσμο που έδωσε το «παρών».

Οι παίκτες από την πλευρά τους το διασκέδασαν και δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν και την… καθιερωμένη selfie φωτογραφία”.

 

To Top