Η ομάδα μπάσκετ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου (photos)

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη επισκέφτηκε το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και μοίρασαν δώρα και ευχές στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας (16/12) οι αθλητές του ΑΡΗ, προκειμένου να προσφέρουν δώρα, ελπίδα και χαρά στα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος, ο Κώστας Χαρίσης, ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Τζέρεμι Χαντ, ο Ευθύμης Τσακαλέρης, ο Στέλιος Πουλιανίτης και ο Σπύρος Μούρτος μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αγγέλου, επισκέφθηκαν την Παιδιατρική και την Παιδοχειρουργική πτέρυγα.

Την ομάδα του ΑΡΗ συνόδευαν μέλη της «Αντηρίδας», του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, νοσηλευτές, καθώς και γιατροί. Τα παιδιά είχαν ενημερωθεί για την επίσκεψη της ομάδας μας και ανυπομονούσαν από πολύ νωρίς το πρωί για την άφιξη και την γνωριμία τους με τους αθλητές.

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που η ομάδα μας επισκέπτεται το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες επισκέψεις στη συνέχεια, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.”

To Top