ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ομάδα την δουλειά της! Φορτσάρει για το ντέρμπι, με μόνο στόχο την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

Στην ομάδα του Άρη, τεχνικό τιμ και παίκτες, έχουν κλείσει τα αυτιά τους και έχουν “λοκάρει” στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή! Όπου κι αν διεξαχθεί εν τέλει αυτό το ματς…

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους και παρότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα λόγω καθολικού lockdown στην χώρα, προετοιμάζονται ως οφείλουν.

Ο Άκης Μάντζιος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, πλην του νεαρού Χατζηπιρπιρίδη ο οποίος έμεινε εκτός προπόνησης χθες λόγω διαστρέμματος. Από τον κορωνοϊό έχουν αναρρώσει πλήρως όλοι, υφίσταται μεγάλη προσοχή για να μην εμφανιστούν και νέα κρούσματα στην ομάδα, ενώ δεν υπάρχουν απουσίες λόγω τιμωριών ή τραυματισμών.

Από την αρχή της εβδομάδας, ο στόχος του Άκη Μάντζιου ήταν να κρατήσει ανεπηρέαστους τους ποδοσφαιριστές από τα όσα συνέβησαν με την έδρα του Άρης-ΑΕΚ.

Ούτως ή άλλως, το μομέντουμ αυτή τη στιγμή είναι με την μεριά των “κιτρινόμαυρων” της Θεσσαλονίκης, καθώς έχουν επιστρέψει όλοι οι απόντες λόγω κορωνοϊού, η ομάδα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας για μία ακόμα αγωνιστική και μάλιστα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, συνδύασε το νικηφόρο αποτέλεσμα με μία πολύ καλή εμφάνιση. Ίσως και την καλύτερη φετινή…

Η ψυχολογία είναι σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ αντιθέτως από την άλλη η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη έχοντας προηγουμένως ένα ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη, με ένα δύσκολο ταξίδι στην Ουκρανία.

Αν κάποια ομάδα θέλει περισσότερο μία ενδεχόμενη αναβολή αυτή είναι η ΑΕΚ, η οποία γνωρίζει πως έχει μία εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα μπροστά της. Συν τις άλλοις, υπάρχουν φόβοι και για άλλα κρούσματα κορωνοϊού, πλην του Μπακάκη. Φυσικά, αν στα απαραίτητα τεστ υπάρξουν πολλά θετικά κρούσματα, τότε ο αγώνας θα αναβληθεί, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Στον Άρη είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το “τρίποντο” κόντρα στην ΑΕΚ, που θα διατηρήσει για μία ακόμα αγωνιστική το σύνολο του Άκη Μάντζιου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

To Top