Η ομάδα της Stoiximan για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο ανανεώνεται και επεκτείνεται

Η Stoiximan συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών που φιλοδοξούν να ανεβάσουν την Ελλάδα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου του παγκόσμιου Αθλητισμού, ανακοινώνοντας την επέκταση του χορηγικού προγράμματος που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια.

Η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού στη χώρα, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για την ποιοτικότερη και πληρέστερη δυνατή εκπροσώπηση της ελληνικής αποστολής στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ανανέωση και τρεις προσθήκες αθλητών στην ήδη πολύ επιτυχημένη ομάδα της.

Έτσι, η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, έχοντας κατακτήσει χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στο Ρίο το 2016 στο αγώνισμα της Σκοποβολής, ανανεώνει τη χορηγική συνεργασία της με τη Stoiximan που ήταν εξ αρχής στο πλευρό της στην προσπάθειά της να προκριθεί και να διακριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στη γεμάτη ταλέντο και διακρίσεις ομάδα της Stoiximan εντάσσονται επίσης η Μαρία Μπελιμπασάκη, κάτοχος ασημένιου μεταλλίου στα 400 μ. στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2018 στο Βερολίνο, ο Κριστιάν Γκολομέεβ, κάτοχος ασημένιου μεταλλίου στα 50 μ. Ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης το 2018 στη Γλασκώβη και η Ελένη Χατζηλιάδου, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Καράτε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2018 στη Μαδρίτη.

Ο Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ της Stoiximan, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Νιώθουμε  τιμή και υπερηφάνεια για το μεγάλωμα της χορηγικής μας οικογένειας. Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να στηρίζουμε αυτά τα νέα παιδιά να επιτύχουν τους μεγάλους αθλητικούς τους στόχους. Πρόκειται για τους δεύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες στους οποίους θα “ταξιδέψουμε” στηρίζοντας τις προσπάθειες και τα όνειρα των αθλητών μας. Και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό. Στα πρόσωπά τους σχηματίζεται η πιο όμορφη και φωτεινή πλευρά της Ελλάδας. Αυτή της επιμονής, της σκληρής δουλειάς της δίψας για το άριστο, της κορυφής, της αλληλεγγύης, του πείσματος και του σεβασμού. Η Stoiximan, θα συνεχίσει να είναι δίπλα σε όλους τους αθλητές που δεν σταματούν να ονειρεύονται και να κοιτούν πάντα ψηλά, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες. Η στήριξη στον Ελληνικό Αθλητισμό για εμάς, είναι υποχρέωση και αυτό είναι σχεδόν αυτονόητο. Για αυτό και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενισχύουμε  με το  χορηγικό μας πρόγραμμα,  τον Αθλητισμό μας σε όλα τα επίπεδα”.

Σημειώνεται ότι η ομάδα της Stoiximan για το Τόκυο απαρτίζεται σήμερα από πολλούς αθλητές και την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών και Γυναικών, συμπεριλαμβανομένων των χρυσών Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών Λευτέρη Πετρούνια στους Κρίκους και Κατερίνας Στεφανίδη στο Άλμα επί κοντώ, τον Μίλτο Τεντόγλου, Πρωταθλητή Ευρώπης στο Άλμα εις μήκος, τον Χρήστο Βολικάκη, πολλάκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην Ποδηλασία πίστας, την Βασιλεία Καραχάλιου, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιστιοπλοΐας στο LaserRadial, τoνΕμμανουήλ Καραλή, Παγκόσμιο Πρωταθλητή κάτω των 18 ετών στο Άλμα επί κοντώ και κάτοχο των καλύτερων επιδόσεων παγκοσμίως στην κατηγορία του, την Ευγενία Σαρρή, Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο TaeKwonDo, τον Λεωνίδα Τσορτανίδη, Παγκόσμιο Πρωταθλητή κάτω των 15 ετών στην ιστιοσανίδα, τον Χρήστο Καλλία, Πρωταθλητή Ελλάδας στα 10.000 μέτρα, τη Ζωή Ανδρικοπούλου, Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 3.000 μέτρα στιπλ Νέων, τον Γιώργο Τζάνο, παγκόσμιο Πρωταθλητή του Καράτε, τον Γιώργο Πηλίδη, αθλητή πάλης και κάτοχο 6 μεταλλίων παγκόσμιων και ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Παίδων, καθώς και την Βίκυ Πανετσίδου, αθλήτρια Καράτε, Πρωταθλήτρια Ελλάδας και Βαλκανιονίκη.

Η Stoiximan, υλοποιεί ένα διευρυμένο πρόγραμμα χορηγικής στήριξης επαγγελματικών ομάδων,  αθλητικών συλλόγων, αθλητών, αθλητικών διοργανώσεων καθώς και –στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας- ιδρυμάτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ενώ αποτελεί συγχρόνως υπερήφανο χορηγό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

To Top