ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ομιλία, η αυτοκριτική και η άμεση αντίδραση που καλείται να βγάλει άμεσα ο Άρης

Ο Άρης οφείλει να γυρίσει άμεσα σελίδα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, να κοιτάξει μπροστά και να ανακάμψει σε έναν “καυτό” Ιανουάριο. 

Η ομάδα καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση. Περιθώρια δεν υπάρχουν. Θα δίνει δυο παιχνίδια την εβδομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ήττα και η άσχημη εμφάνιση του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πέρα από τις όποιες διαιτητικές αποφάσεις, προκάλεσε την αντίδραση του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος πήγε χθες την προπόνηση των κιτρινόμαυρων και είχε συνομιλία με τον Άλαν Πάρντιου και τους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων.

Μιλώντας στην ομάδα φρόντισε να στείλει άμεσα μηνύματα για άμεση ανασυγκρότηση. Αφού γίνει φυσικά η αυτοκριτική όλων μέσα στην ομάδα.

Όπως είπε μεταξύ άλλων δεν επιτρέπεται να επαναληφθούν τέτοιοι είδους εμφανίσεις: “Δεν μας ικανοποιούν μόνο οι νίκες με Παναιτωλικό ή Λαμία… Μια μεγάλη ομάδα δείχνει το μέταλλο της με τις νίκες στα ντέρμπι. Αυτές δείχνουν τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας, οπότε δεν είναι δυνατόν να ξαναδούμε μια τέτοια εμφάνιση. Περιμένω αντίδραση άμεσα από το ματς της Κυριακής, μην επαναπαύεστε στα μεγάλα σας συμβόλαια”.

Την Κυριακή ο Άρης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μέσα στο “σπίτι” του έχει ένα και μοναδικό δρόμο: να βγάλει εγωισμό και να δείξει ότι μπορεί να σώσει την παρτίδα, παρά το χαμένο έδαφος και τις σημαντικές απώλειες.

To Top