Η Ομοσπονδία τίμησε τον προπονητή του Άρη, Γιώργο Γκαβέζο

Σε μια σεμνή τελετή την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κοσμικό κέντρο «στοά αθάνατων», όπου τίμησε τις τρεις καλύτερες ομάδες της γενικής βαθμολογίας, τους αθλητές που διακρίθηκαν σε διεθνείς αγώνες ,τους διεθνής διαιτητές, αλλά και τους προπονητές που αναγνώρισε η Α.Ι.Β.Α (παγκόσμια ομοσπονδία πυγμαχίας) ως διεθνής με ένα και τρία αστέρια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , η γεν. γραμματέας αθλητισμού Γιαννακίδου Κυριακή, το Δ.Σ της Ε.Ο.Π , παράγοντες της γεν. γραμματείας και αθλητικών σωματείων, αθλητές , διαιτητές-κριτές , προπονητές και φίλοι της πυγμαχίας.

Στους προπονητές που αναγνωρίστηκαν διεθνής με ένα αστέρι από την Α.Ι.Β.Α ήταν και ο προπονητής πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης Γκαβεζος Γιώργος, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2013 παρακολούθησε με επιτυχία την σχολή διεθνών προπονητών της παγκόσμιας ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία της Κύπρου.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Γκαβέζος ήταν αθλητής στο τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ από το 1986 έως το 2000 με πολλές επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο. Από το 2000 και μετά ανέλαβε το πόστο του προπονητή στον ΑΡΗ μετά από την αποφοίτηση του από το Τ.Ε.Φ.Α.Α του Α.Π.Θ. Ως προπονητής έχει αναδείξει πολλούς αθλητές , με διακρίσεις σε πανελλήνια και σε παγκόσμια πρωταθλήματα αλλά και στους ολυμπιακούς αγώνες νέων.

To Top