ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η οργή δεν έχει κοπάσει στον Άρη, αντιδρά επίσημα η ΚΑΕ!

Ο Νίκος Λάσκαρης δεν ήταν στο ΟΑΚΑ προχθές, αλλά ενημερώθηκε πλήρως για όλα όσα έγιναν, όχι μόνο για τα διαιτητικά εγκλήματα του Σπύρου Γκόντα, αλλά και για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και λαμβάνει μέτρα. Υπάρχει οργή στους κίτρινους για την αλλοίωση αποτελέσματος και κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει σήμερα ανακοίνωση, αλλά δεν θα μείνει εκεί η ΚΑΕ.

Ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού Άρη έχει τηρήσει στο ακέραιο όλες τις δεσμεύσεις του προς πάσα κατεύθυνση, όπως και ο κόσμος του Άρη έχει φροντίσει να δείξει την ποιότητά του με ελάχιστες, μεμονωμένες εξαιρέσεις που απλούστατα πιστοποιούν τον κανόνα, ότι το Παλέ είναι η πιο δυνατή έδρα στην Ευρώπη.

Αυτά που έγιναν προχθές στο ΟΑΚΑ δεν πρόκειται να περάσουν… μπάι. Υπάρχει εκνευρισμός και απογοήτευση και από τον Λάσκαρη και από τον Άρη ολόκληρο.

Δεν είναι μόνο οι τεχνικές ποινές, τα καλάθια που δεν μέτρησαν, τα φάουλ που δεν σφυρίχθηκαν, αλλά και οι κροτίδες, οι βίδες και άλλα αντικείμενα που δέχθηκε ο πάγκος του Άρη στην διάρκεια του τρίτου τελικού.

Δεν μπορεί την ίδια ώρα που ο Άρης αδικήθηκε κατάφορα για άλλη μια φορά, η ΑΕΚ να δημιουργεί κλίμα και να μιλάει για “τρομοκρατία” και άλλες ανακρίβειες, απλά και μόνο για να έχει έτοιμο το άλλοθι για την ήττα της… Δεν γίνεται πάντα ο Άρης να είναι ο… κακός. Θα είναι μόνο εκεί που πρέπει, μέσα στο γήπεδο, για να “τιμωρήσει” πρώτα τον κακό εαυτό του που παρουσίασε κατά διαστήματα στους δύο πρώτους αγώνες αλλά και την αλαζονεία των παικτών της ΑΕΚ που δεν έχει τελειωμό.

To Top