ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η (ορθή) παραδοχή του Σπανού και η φετινή ατυχία του Άρη…

Ο Δημήτρης Σπανός, δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, παραδέχθηκε προς τιμήν του σε δηλώσεις του, πως ο Γιώργος Βαλεριάνος, “πλήρωσε” την λάθος εκτίμηση του ίδιου και των συνεργατών του, γι αυτό και τραυματίστηκε. 

«Η ευθύνη για το μυϊκό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή είναι δική μας. Θα έπρεπε να τον προφυλάξω. Είναι γεγονός, πως μου έκανε κάποια παράπονα τις προηγούμενες μέρες, αναφορικά με κάποιες ενοχλήσεις. Επειδή τον ξέρω ως ποδοσφαιριστή, ξέρω και πόσο επαγγελματίας είναι. Πόνταρα στο ότι ήταν επιπόλαιες ενοχλήσεις και δεν θα είχε θέμα. Τον πίεσα παραπάνω απ’ όσο έπρεπε με το να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων», είχε τονίσει στην “Arena Press”.

Όσον αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, μετά και τους πολλούς τραυματισμούς, είχε να πει: «Δεν ανησυχώ. Άλλωστε, από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ήδη κάποιες επιστροφές. Οι μυϊκοί τραυματισμοί είναι ελάχιστοι φέτος. Τα περισσότερα προβλήματα, ήταν από άσχημες στιγμές. Τραυματίστηκαν δύο παίκτες στο Αιγίνιο, εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου. Θυμηθείτε και τι έγινε με τον Πίντο. Μία κακή συγκυρία. Δεν είναι θέμα προετοιμασίας οι τραυματισμοί».

Είναι γεγονός, πως από ένα σημείο κι έπειτα η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Άρη. Το φιλικό με τον Αιγινιακό για παράδειγμα και κυρίως ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στερεί μέχρι και σήμερα από τον Άρη δύο παίκτες πολύ σημαντικούς για τη φετινή σεζόν, εκ των οποίων ο ένας, ο Καπνίδης ίσως να μην προλάβει και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Και φυσικά, μακράν οι πιο άτυχες στιγμές μέχρι στιγμής, ο τραυματισμός του Πίντο στη δεύτερη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, αλλά και του Ανάκογλου, σε μία χαλαρή προπόνηση, μετά την επιστροφή από τα Τρία-Πέντε Πηγάδια.

To Top