Η ορθότητα των δηλώσεων Πρίφτη και το ρεκόρ 7-3 που λέει αλήθειες!

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε κάθε λόγο προχθές να είναι περήφανος για την ομάδα που δημιούργησε από το περσινό καλοκαίρι, διότι αυτοί οι παίκτες παίζοντας στα όριά τους (αγωνιστικά, σωματικά, ψυχολογικά) κατάφεραν να διεκδικούν ακόμα την τρίτη θέση και να έχουν ρεκόρ 7-3 με τους δύο βασικούς αντιπάλους τους!

Ο τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του δεύτερου μικρού τελικού υπογράμμισε πως “ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτής της σειράς εγώ είμαι ικανοποιημένος από τα παδιά που έκαναν υπέρβαση και η προσπάθειά τους είναι ανώτερη των προσδοκιών. Τώρα όμως είμαστε εδώ και πρέπει να παλέξουμε”.

Περιγράφει 100% την πραγματικότητα αυτό που είπε ο τεχνικός του Άρη και στα δύο σκέλη της δήλωσής του. Είναι όντως υπέρβαση αγωνιστική που αυτή η ομάδα του Άρη έφτασε να παλεύει για την τρίτη θέση. Είναι όντως παρούσα η ομάδα και παλεύει για να την κατακτήσει με πολλές πιθανότητες, δείχνοντας πολύ καλύτερο πρόσωπο από τον αντίπαλό της στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Ο Πρίφτης δεν χρησιμοποίησε αυτή τη δήλωση ως δικαιολογία ή άλλοθι, αν κάτι δεν πάει καλά. Κάθε άλλο. Άλλωστε η ομάδα του έχει αποδείξει μέσα σε 10 αγώνες, ότι είναι καλύτερη από τους δύο βασικούς αντιπάλους της. Πως;

Έχει παίξει έξι φορές με την ΑΕΚ φέτος, σε πρωτάθλημα, πλέι οφ και κύπελλο και μετράει ρεκόρ 4-2. Έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές με τον ΠΑΟΚ και μετράει ρεκόρ 3-1. Όλα αυτά δεν έγιναν… μόνα τους. Κάτι σημαίνουν…

To Top