Η Οριέντε Πετρολέρο ανακοίνωσε τον Νάτσο Γκαρσία! Πολλά τα ερωτηματικά…

Παίκτης της Οριέντε Πετρολέρο φέρεται να είναι εδώ και λίγες ώρες ο Νάτσο Γκαρσία! Δημοσιεύματα από την Βολιβία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του παίκτη του Άρη από την Σαν Χοσέ, όμως τα ξημερώματα η Οριέντε ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκαρσία μέσα από την επίσημη σελίδα της στο twitter!

Προκύπτουν πολλά ερωτηματικά στην υπόθεση. Το βασικό ερώτημα είναι ότι ναι μεν ο Νάτσο Γκαρσία έψαχνε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Άρη μετά από επτά χρόνια, αλλά τυπικά έχει συμβόλαιο με του κίτρινους, οπότε πώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του;

Απομένει να διευκρινιστεί εάν κατέθεσε προσφυγή ή εάν οι Βολιβιανοί… βιάστηκαν να τον ανακοινώσουν!

Ο Νάτσο είχε συζητήσεις με την Σαν Χοσέ, όμως τελικά φαίνεται ότι επέλεξε την Οριέντε Πετρολέρο, ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί την περίοδο 2004-05 ως δανεικός από την Μπενφίκα, λίγο πριν έρθει στον Άρη και την Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση της Οριέντε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο twitter αναφέρει: “Ο Ρόναλντ Γκαρσία είναι ο νέος παίκτης της ομάδας, αύριο θα είναι παρών στην προετοιμασία της ομάδας”.

Ο Γκαρσία θα βρει στην Οριέντε τον πρώην συμπαίκτη του στην ίδια ομάδα πριν από οχτώ χρόνια, τον Έρβιν “Πλατινί” Σάντσεζ, ο οποίος πλέον είναι προπονητής της Πετρολέρο. Οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση από τότε που ο Σάντσεζ ήταν ομοσπονδιακός τεχνικός της Βολιβίας και καλούσε συνεχώς τον Γκαρσία.

To Top