ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η οριστική απόφαση του Φετφατζίδη, ο Άρης και ο… Μάντζιος

Η πρόταση από το Κατάρ για τον Γιάννη Φετφατζίδη έφτασε, ο Άρης έχει πάρει την απόφασή του για πώληση, ενώ δείχνει έτοιμος να απαντήσει θετικά και ο Έλληνας μέσος.

Η αλήθεια είναι, όμως, πως ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Χθες, στην προπόνηση της ομάδας, μιλώντας με συμπαίκτες του αλλά και τον Άκη Μάντζιο, τους ενημέρωσε πως κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει.

Ο τραπεζικός λογαριασμός του “Φέτφα” θα γεμίσει με περίπου 5.500.000 δολάρια, εφόσον όλα πάνε καλά τα επόμενα τρία χρόνια στο Κατάρ και αποτελέσει τον ηγέτη της Αλ Κορ στο γήπεδο. Υπό άλλες συνθήκες, αν δεν είχε παλαιότερη εμπειρία από τις χώρες της αραβικής χερσονήσου (αν και το Κατάρ διαφέρει προς το καλύτερο από την Σαουδική Αραβία) και δεν υπήρχε στο μυαλό του και η οικογένεια (παντρεύτηκε το καλοκαίρι) ίσως η απάντησή του να ήταν άμεσα θετική.

Ωστόσο, πολύ δύσκολα να την αρνηθεί, απλά χρειάστηκε να το… καλοσκεφτεί. Την οριστική απόφαση του Φετφατζίδη περιμένουν και στον Άρη, προκειμένου να “κλειδώσουν” την μεταγραφή του, η οποία θα αποφέρει στους “κιτρινόμαυρους” περίπου 1.200.000 ευρώ.

Μία οικονομική “τόνωση” των ταμείων της ΠΑΕ, ειδικά μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και τα φετινά δεδομένα με την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα και τα έσοδα από τα εισιτήρια που δεν υφίστανται, προς το παρόν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, το κενό του Γιάννη Φετφατζίδη στην ομάδα αναμένεται να καλυφθεί από τον Ματέο Γκαρσία, τον οποίο πιστεύει πολύ ο Άκης Μάντζιος. Από εκεί και πέρα, αν η μεταγραφή του “Φέτφα” ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή, κάτι που ξέρει ο Έλληνας προπονητής. Σε αυτή την περίπτωση θα χρησιμοποιηθεί ως βασικός ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

To Top