Η ΟΥΕΦΑ για το ΠΑΟΚ – Άρης

Το ΠΑΟΚ – Άρης ξεχωρίζει μαζί με άλλα έξι παιχνίδια η ΟΥΕΦΑ στην επίσημη ιστοσελίδα της (ιταλική έκδοση) από την ερχόμενη αγωνιστική σε όλη την Ευρώπη. Σημειώνεται η σημασία του αγώνα και επιλέγεται από δεκάδες άλλους σε όλη την Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Αφού άρπαξε μια ισοπαλία 0-0 στο σπίτι της Ουντινέζε Ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ εστιάζεται στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε: ‘Όπως πάντα εάν κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι απέναντι στον Άρη θα κάνουμε τους οπαδούς μας, περήφανους και χαρούμενους και αυτή τη φορά θα εξασφαλίσουμε επίσης μια θέση στα πλέι-οφ.’» σημειώνει χαρακτηριστικά. 

Στη συνέχεια υπογραμμίζει ότι: «Στην ιστορία των ντέρμπι είναι το νούμερο 102 και στην έδρα του ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει 28 φορές από τις 50, χάνοντας μόνο εννέα φορές. Ο Μανουέλ Μασάδο είναι ο τέταρτος τεχνικός που κάθεται στον πάγκο του Άρη και έχει οδηγήσει την ομάδα έβδομη θέση στην κατάταξη με 21 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια». 

Η ΟΥΕΦΑ κάνει ειδική ανάλυση και στο ντέρμπι της Βιέννης Ραπίντ – Αούστρια, αλλά και στους αγώνες: Μπαρτσελόνα – Βαλένθια, Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ, Σάντερλαντ – Άρσεναλ, Πορταντάουν – Λίνφιλντ.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top