Η Ουκρανία κράτησε στο 1-1 την Αγγλία

Η Ουκρανία σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Αγγλίας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σήμερα στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, στο πλαίσιο της 5ης ημέρας του 3ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2024.

Οι Ουκρανοί προηγήθηκαν με τον Ζιτσένκο (26′), για να ισοφαρίσουν τα «τρία λιοντάρια» στο 41ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Κάιλ Γουόκερ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας, μετά από 77 συμμετοχές, εκμεταλλευόμενος την εκπληκτική ασίστ του Χάρι Κέιν.

Η Σουηδία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο Ταλίν, επικρατώντας εύκολα με 5-0 της Εσθονίας, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2024. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Γιόκερες (18′), Κουλουσέφσκι (24′), Ισάκ (39′) Κουασόν (76′) και Κλάεσον (90’+).

Χωρίς γκολ έληξε το ματς μεταξύ της Ανδόρας και της Λευκορωσίας, στο πλαίσιο της 5ης ημέρας του 9ου ομίλων των προκριματικών του Εuro 2024.

Νωρίτερα, το Βέλγιο δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού, να πάρει τελικά τη νίκη με 1-0 και ν’ ανέβει στην πρώτη θέση του ομίλου. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 38ο λεπτό ο Γιανίκ Καράσκο.

To Top