Η Ουκρανία στους “8”! Ο Ντόβμπικ σκόραρε στο 121′ και ξέρανε τους Σουηδούς (video)

Απίστευτο, τρελό κι όμως αληθινό. Η Ουκρανία με γκολ του Αρτέμ Ντόβμπικ στο 121′ βρήκε το γκολ που τόσο έψαχνε και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τους «8» του Euro 2020.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Το γκολ του Ντόβμπικ στην παράταση (120+1′) χάρισε τη νίκη (2-1) στην Ουκρανία επί της Σουηδίας – ισόπαλη 1-1 η κανονική διάρκεια – και την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θ’ αντιμετωπίσει την Αγγλία στη Ρώμη (3/7, 22:00).

Η Ουκρανία έγινε η όγδοη και τελευταία χρονικά ομάδα που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro. Η αναμέτρηση του «Χάμπντεν Παρκ» κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, είχε τρία γκολ, ισάριθμα δοκάρια, παράταση, εγκληματικό μάρκαρισμα, αποβολή. Ο Ζιντσένκο άνοιξε το σκορ για την Ουκρανία, ο Φόρσμπεργκ ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του ματς (τρία δοκάρια στο δεύτερο μέρος).

Ο Ντάνιελσον αποβλήθηκε για το εγκληματικό μαρκάρισμα στον Μπεσέντιν (έγινε ως αλλαγή, δεν μπορούσε να συνεχίσει) και η τελευταία αλλαγή του Σεβτσένκο, Ντόβμπικ, στο 120+1′ χάρισε τη νίκη (2-1) στην Ουκρανία και την πρόκριση. Θ’ αντιμετωπίσει την Αγγλία στις 3 Ιουλίου στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

To Top