Η Ουτρέχτη ενεργοποίησε την οψιόν στο συμβόλαιο του Μπάρκα

Το διαφορετικό θα ήταν περίεργο. Από τους κορυφαίους – αν όχι ο κορυφαίος – της Ουτρέχτης φέτος ο Βασίλης Μπάρκας, αυτονόητο από την στιγμή που ο ολλανδικός σύλλογος βάσει της αρχικής συμφωνίας με τον Έλληνα τερματοφύλακα είχε τη δυνατότητα αυτόματης μονοετούς επέκτασης του συμβολαίου του, να μην την αφήσει ανεκμετάλλευτη.

Έτσι και έγινε. Η Ουτρέχτη ενημέρωσε τον Μπάρκα πως θα κάνει χρήση της σχετικής option ανανεώνοντας για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται άμεσα.

Εξέλιξη η οποία δεν μπορεί να θεωρηθεί πως προδικάζει και το στάτους του 30χρονου γκολκίπερ, ειδικά βάσει του ενδιαφέροντος που έχει προκαλέσει με τις φετινές εμφανίσεις του. Ενδεικτικό το παράδειγμα της Σεβίλλης (δεν είναι η μόνη που τον κοιτάει, ούτε καν η μόνη από την Ισπανία).

Αυτό που συνεπώς, εκτός των άλλων διασφάλισε η Ουτρέχτη με τη συγκεκριμένη εξέλιξη είναι πως όποιοι ενδιαφερόμενοι για τον Μπάρκα προφανώς πρέπει να απευθυνθούν στον ολλανδικό σύλλογο.

Υπενθυμίζεται πάντως πως αν και εφόσον προκύψει κάτι τέτοιο, από την αρχική, περυσινή, συμφωνία Ουτρέχτης – Μπάρκα έχει συμπεριληφθεί στο συμβόλαιο του Έλληνα πορτιέρε συγκεκριμένο buyout το οποίο ξεπερνάει κατά τι το ένα εκατομμύριο ευρώ.

To Top