ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η πίεση που «χτύπησε» τον ΠΑΟΚ και έφερε την «άλωση» της Τούμπας

Sasa_Sasha_Mateo_Garcia

Ο Άρης έκανε μια σπουδαία εμφάνιση μέσα στην Τούμπα και πήρε τη νίκη με 1-0, χάρις στο γκολ του Μαντσίνι, το οποίο προήλθε από πίεση και κλέψιμο!

Οι Κιτρινόμαυροι ήξεραν που ήθελαν να «χτυπήσουν» το ματς και το κατάφεραν πρεσάροντας ψηλά στο γήπεδο ή ακόμη και στο δικό τους μισό, μην επιτρέποντας στον αντίπαλό τους να παίξουν κάθετο ποδόσφαιρο.

Αυτό απέτρεψε τον ΠΑΟΚ από το να μπει μέσα από την περιοχή του Άρη, καθώς είχε μόλις τρεις τελικές από εκεί και κυριότερο οδήγησε σε 51 κλεψίματα (υπερδιπλάσια από τα 25 των γηπεδούχων), με το ένα εξ αυτών να καταλήγει στο γκολ του Μαντσίνι.

Ο Σάσα ήταν αυτός που πήρε το… πορτοφόλι του Σφιντέρσκι και ξεκίνησε την αντεπίθεση που οδήγησε στο τέρμα της… άλωσης της Τούμπας.

Μάλιστα όπως διαβάσατε ΕΔΩ νωρίτερα στο Pressaris, οι Κιτρινόμαυροι είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος σε αυτόν τον τομέα!

Και όπως αποδείχτηκε για άλλη μια φορά, στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα τυχαίο και ο Άκης Μάντζιος ήξερε που να «χτυπήσει» τον Ραζβάν Λουτσέσκου και να φέρει την σπουδαία νίκη στο ντέρμπι…

To Top