ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πίστη και η αποφασιστικότητα για την δεύτερη θέση… σφύζουν στα αποδυτήρια του Άρη!

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ ουδόλως έχει επηρεάσει την πίστη και αποφασιστικότητα όλων μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την επίτευξη του στόχου της δεύτερης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα.

Άπαντες στον Άρη έχουν ήδη στραμμένη την προσοχή τους στη συνέχεια των πλέι οφ και την προσπάθεια για να παραμείνει η ομάδα εκεί που είναι, στη δεύτερη θέση.

Η αρχή θα γίνει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ο Άκης Μάντζιος με τους παίκτες του θεωρούν ότι και ικανοί είναι και αυτοί που ελέγχουν την κατάσταση για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Είναι γεγονός ότι η αυτοπεποίθηση του Άρη έχει αυξηθεί μέσα από την πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και την εικόνα που είχε η ομάδα στην πλειοψηφία των αγώνων που έδωσε.

Σε συνδυασμό με την ανασύνταξη που διενεργείται λόγω της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων, όλοι θεωρούν ότι τώρα είναι το κατάλληλο τάιμινγκ για να κάνει ο Άρης τα βήματα που απαιτούνται ώστε να βγει δεύτερος στο πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει για τρίτη σερί σεζόν την έξοδό του στο Γιουρόπα Λιγκ.

To Top