ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η πίστη στο ρόστερ του Άρη και ο δρόμος της λογικής

O Άρης θα βαδίσει μέχρι τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την ολοκλήρωση του Παγκόσμιου κυπέλλου με τον υπάρχον ρόστερ. Ο Άλαν Πάρντιου “σφύριξε” την λήξη της μεταγραφολογίας δείχνοντας ξεκάθαρη πίστη και εμπιστοσύνη στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Ο 61χρονος τεχνικός όπως αναφέραμε και χθες ήταν σαφής ότι πιστεύει στο υλικό που υπάρχει και είναι έτοιμος να δουλέψει με αυτό για την τελική “επίθεση”.

Είναι γεγονός ότι το ρόστερ του Άρη “χωράει” τουλάχιστον ακόμη έναν φορ, έναν τρίτο τερματοφύλακα και έναν στόπερ. Ο Πάρντιου έχοντας άριστη εικόνα για το υλικό του Άρη έστειλε το μήνυμα ότι θα προχωρήσει με αυτό. Ακόμη κι όταν -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- έπεσε στο τραπέζι από πλευράς Καρυπίδη η δυνατότητα για την απόκτηση ενός ακόμη φορ, ο Άγγλος τεχνικός επανέλαβε ότι είναι εντάξει με το υπάρχον ρόστερ.

Μετά την θέση αυτή, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα γίνει μεταγραφή αυτή την περίοδο, μόνο απλά για να γίνει. Ο Άρης θέλει στο σημείο αυτό να ακολουθήσει τον δρόμο της λογικής που λέει ότι “θα αποκτήσει έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην ισχύ της ομάδας, χωρίς βιαστικές κινήσεις”. Ειδικά σε αυτήν την περίοδο, στην αγορά υπάρχουν μόνο ελεύθεροι παίκτες, με ό,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται…

Σε μια ιδιαίτερη σεζόν μάλιστα, όπου το πρωτάθλημα θα διακοπεί τον Νοέμβριο για την διεξαγωγή του Παγκόσμιου πρωταθλήματος και μέχρι τότε υπάρχουν οκτώ αγώνες στο καλεντάρι, ο Άρης δεν προχώρησε σε μια μεταγραφική κίνηση, μόνο και μόνο για να την κάνει.

Τέλος στη μεταγραφολογία! Το ξεκαθάρισε ο Πάρντιου σε Καρυπίδη: “Το ρόστερ είναι σε υψηλό επίπεδο, προχωράμε με αυτό”

 

To Top