Η πίστη του Γιαννιώτα: “Τα παιδιά θα κάνουν την υπέρβαση στον φετινό Άρη” (video)

Πολλοί τον χαρακτήρισαν, και όχι άδικα, ως πρωταγωνιστή των πρώτων φιλικών του  Άρη επί Ιταλικού εδάφους. Τα σχόλια των Ιταλών δημοσιογράφων αναφορικά με την απόδοσή του ήταν άκρως κολακευτικά, όμως η τύχη φάνηκε να του παίζει την τελευταία στιγμή ένα άσχημο παιχνίδι στην ανύποπτη φάση του τραυματισμού του στον αγώνα κόντρα στην Φιορεντίνα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και εν αναμονή της επίσημης ιατρικής γνωμάτευσής για την κατάσταση του τραύματός του, μίλησε για τον ίδιο και την συνολική προσπάθεια.

Αρχικά, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο θέμα του τραυματισμού του στη φάση του 50ου λεπτού στο ματς της Μοένα σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ο τραυματισμός δεν ξέρω πως έγινε, ήταν σε μία ανύποπτη φάση. Αύριο θα κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις, θα με δει ο κ. Πανταζής και θα κάνουμε μία μαγνητική τομογραφία. Ελπίζω να είναι όλα καλά και να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό, και φυσικά να επιστρέψω γρήγορα”.

Σε ερώτηση για τα συμπεράσματα που αποκόμισε από το βασικό στάδιο προετοιμασίας των κίτρινων, αλλά και από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας, ο Έλληνας διεθνής επεσήμανε σχετικά: «Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, η ομάδα αρχίζει να δένει, κι αυτό το απέδειξε και με καλές ομάδες όπως η Φιορεντίνα. Πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα κι εύχομαι να έχουμε το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα για φέτος».

«Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση»

Αναφορικά με τους φετινούς στόχους της ομάδας ο νεαρός Χαλκιδικιώτης φάνηκε να απαντάει αποφασιστικά δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα λόγια του: «Είναι νωρίς ακόμα για στόχους, όμως θεωρώ πως μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση. Τα παιδιά είναι όλα αποφασισμένα, είναι έτοιμα να κάνουν το μεγάλο βήμα και ελπίζω να φέρουμε τον Άρη εκεί που αξίζει.

Τέλος, ο Γιαννιώτας απαντώντας στο ερώτημα του πως θα έκρινε την προσωπική του απόδοση, λαμβάνοντας υπόψιν τα θετικά σχόλια του ιταλικού τύπου, δήλωσε αρχικά: «Η απόδοσή μου  οφείλεται στους συμπαίκτες μου. Χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα όπου με βοηθάν και τους βοηθάω», ενώ ολοκλήρωσε προσθέτοντας: «Για την απόδοση του κάθε παίκτη δεν θέλω να μιλήσω, χαίρομαι όμως που η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της κι εύχομαι να συνεχίσει έτσι στο πρωτάθλημα ή και ακόμα καλύτερα».

Σήμερα η μαγνητική

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι ο Γιαννιώτας την… γλίτωσε με μία κάκωση στο γόνατο, διάγνωση που θα επαληθευτεί με την μαγνητική τομογραφία, που θα κάνει σήμερα. Πάντως ακόμα και με αυτόν τον τραυματισμό, ο Γιαννιώτας αναμένεται αν μείνει εκτός δράσης για περίπου 3-4 βδομάδες.

* Στη φωτογραφία ο Γιαννιώτας με την Ελπίδα Φαρδογιάννη.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα κατά την άφιξη της αποστολής του Άρη: 

To Top