ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΠΑΕ Άρης για το έπος της Μαδρίτης! (photos)

Σαν σήμερα πριν εννιά χρόνια ο Άρης κέρδιζε εκτός έδρας την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2.Ήταν 1η Δεκεμβρίου 2010 όταν ο Άρης στην Ισπανία πετύχαινε κάτι που μέχρι εκείνη την στιγμή φάνταζε ακατόρθωτο και καμία ελληνική ομάδα δεν είχε καταφέρει.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι «κιτρινόμαυροι» έγραψαν ιστορία μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν επικρατώντας μετά από ..επική ανατροπή της κατόχου του Europa League και Σούπερ καπ Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκείνη την βραδιά, ο Άρης έγινε η μοναδική ελληνική ομάδα που πέρασε νικηφόρα από ισπανικό έδαφος.

Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ εκείνη την στιγμή είχε 4 βαθμούς στο ενεργητικό της γιατί πάρα την πολύ καλή της εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν τελικά ηττήθηκε με 1-0 μέσα στην Γερμανία. Αποτέλεσμα; Η νίκη στην 5η αγωνιστική με την Ατλέτικο ήταν μονόδρομος.

Μια Ατλέτικο των Ντε Χέα, Αγουέρο, Φορλάν και Σιμάο που ο Άρης στην πρεμιέρα των ομίλων μετά από καταπληκτική εμφάνιση, νίκησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με γκολ του Φρανθίσκο Χαβίτο. Αυτό έκανε και στον επαναληπτικό γράφοντας ιστορία και κατορθώνοντας αφενός μια πολύ μεγάλη ανατροπή (2-3) και αφετέρου την 1η νίκη ελληνικής ομάδας σε ισπανικό έδαφος.

Η ΠΑΕ Άρης με ανάρτηση της αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία:

To Top