ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ΠΑΕ Άρης εξασφάλισε άδεια για τη συμμετοχή στο Europa League!

H επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ενέκρινε τον φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης, κάτι που σημαίνει ότι εξασφάλισε την άδεια για τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έτσι και τυπικά οι κίτρινοι θα αγωνιστούν την προσεχή περίοδο στο Europa League.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είχε καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως πλάνο βιωσιμότητας, τακτοποίηση οφειλών και άλλα, ούτως ώστε να επικυρωθεί και τυπικά από την αρμόδια επιτροπή η αδειοδότηση που επιτρέπει στον Άρη να αγωνιστεί στο Europa League της σεζόν 2020-21.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον φάκελο υπήρχε και έγγραφο της ΕΠΟ, σύμφωνα με το οποίο γίνεται σαφής διαχωρισμός της αδειοδότησης, με την υπόθεση του ban.

Σημαντικό ρόλο στην θετική απόφαση των πέντε μελών της επιτροπής έπαιξε η θετική εισήγηση που έκανε τόσο ο διευθυντής του τμήματος αδειοδοτήσεων Γιώργος Δημητρίου όσο και ο οικονομικός της ΕΠΟ (ορκωτός λογιστής). Τον Άρη εκπροσώπησαν εκτός από τον νομικό Παναγιώτη Μπιλίρη και τον οικονομικό διευθυντή Αγησίλαο Τουμαζάτο και ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Η επίσημη ανακοίνωση που θα επιβεβαιώνει την αίσθηση που υπάρχει στους ανθρώπους του Άρη από την ΕΠΟ λογικά θα γίνει το απόγευμα.

To Top