Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε 2.500 για την Τούμπα, τα γνωστά… τρικ άρνησης από την άλλη πλευρά

Εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής ζήτησε η ΠΑΕ Άρης με έγγραφο που έστειλε προς την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Οι κίτρινοι εξέφρασαν και φέτος σαφώς τη διάθεσή τους για μετακίνηση οπαδώς ανάμεσα στις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, με την κίτρινη ΠΑΕ να ζητάει 2.500 εισιτήρια για την Τούμπα.

Αυτή τη στιγμή, βέβαια, όπως διαρρέουν κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το αίτημα της άλλης πλευράς είναι να πάρει τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων στο δεύτερο γύρο και όχι το ίδιο ποσοστό εισιτηρίων, ανάλογα με τη χωρητικότητα των δυο γηπέδων, όπως είναι το λογικό και κατανοητό. Σε όλη την Ευρώπη, σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια υπό την αιγίδα της ΟΥΕΦΑ τα εισιτήρια διανέμονται με βάση συγκεκριμένο ποσοστό επί της χωρητικότητας του γηπέδου. Όλα τα άλλα προφανώς αποτελούν παιχνίδι εντυπώσεων.

H θέση της ΠΑΕ Άρης είναι ξεκάθαρη: ζητάει συγκεκριμένο ποσοστό εισιτηρίων από το γήπεδο της Τούμπας και είναι διατεθειμένη να δώσει το ίδιο ποσοστό εισιτηρίων στον ΠΑΟΚ με βάση την χωρητικότητα του Κλεάνθης Βικελίδης. Ξεκάθαρη πρόταση. Άλλωστε, φέτος τα εισιτήρια διαρκείας της Τούμπας παρουσίασαν μεγάλη πτώση και δεν υπάρχει, όπως άλλα χρόνια το άλλοθι των υπεράριθμων φιλάθλων σε ένα ντέρμπι.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να συμφωνήσει και η αστυνομία, της οποίας η θέση μέχρι πέρσι ήταν αρνητική.

To Top