Η ΠΑΕ έστειλε γραπτή… αναφορά στην ΚΜΑ για όλες τις ενέργειες που έγιναν!

Την προσεχή Δευτέρα θα βρεθεί ενώπιον της διοίκησης της Κοινωνίας Μελών Άρη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πάνος Στεφανίδης. Πριν από αυτό το τετ α τετ όμως, ο Στεφανίδης έστειλε γραπτή… αναφορά για όλες τις ενέργειες που έγιναν μέχρι τώρα σε όλα τα επίπεδα!

Ο ΚΜΑ βρίσκεται στη φάση της εγρήγορσης ενόψει της γενικής συνέλευσης των μετόχων της 25ης Ιουλίου. Πλέον το διοικητικό συμβούλιο του φορέα περιμένει να ακούσει τη Δευτέρα από τη διοίκηση της ΠΑΕ τι ενέργειες έχουν γίνειι προς την κατεύθυνση που η ίδια είχε τονίσει δημοσίως ότι δρομολογεί: την εύρεση χορηγών, τη δημιουργία εσόδων που θα καταστήσουν βιώσιμη την ομάδα, την στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος.

Ήδη, πάντως, οι άνθρωποι της ΠΑΕ με πρωτοβουλία του Στεφανίδη, έστειλαν γραπτώς την καταγραφή όλων των ενεργειών τους: με ποιους μίλησαν, τι τους είπαν, ποιες πόρτες χτύπησαν, ποιες είναι οι χορηγίες που έρχονται κτλ.

Βάσει των γρατπών το… αποτέλεσμα καλύπτει την ΚΜΑ (κάτι που τόνιζαν σε ανεπίσημο επίπεδο), πιστεύοντας ότι οι ενέργειες είναι στο σωστό, αλλά στον κόσμο του Άρη υπάρχουν αρκετές απορίες ή ερωτηματικά.

Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα πει πάντως ο Στεφανίδης στην ΚΜΑ τη Δευτέρα, σε μια πολύ κρίσιμη καμπή για το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπου ο αγώνας για την επιβίωση συνεχίζεται… Όπως αναμένεται η υλοποίηση όλων των υποσχέσεων.

To Top