ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΠΑΕ έστειλε την επιστολή στον Μπένετ για τον Παπαπέτρου! “Ποτέ και πουθενά σε ματς του Άρη”

Άρης και Καρυπίδης βρίσκονται για μια ακόμη στα… χαρακώματα για την απαράδεκτη διαιτησία που βίωσαν και χτες και από σήμερα δρομολογήθηκε μια ακόμη κίνηση.

Η ΠΑΕ Άρης, λίγα λεπτά τα όσα απαράδεκτα σε επίπεδο διαιτησίας έγιναν χθες, ξεκαθάρισε πως ειδικά ο Παπαπέτρου είναι πλέον ανεπιθύμητος για τον Άρη με τους ιθύνοντες την ομάδα να τονίζουν “θα ζητήσουμε να μην οριστεί ξανά σε ματς του Άρη. Αν οριστεί επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας”.

Σήμερα στάλθηκε στον αρχιδιαιτητή Μπένετ επιστολή για εξαίρεση του Παπαπέτρου από… παντού σε ότι αφορά τον Άρη. Ούτε ως πρώτος, ούτε ως VAR, ακόμη ούτε και ως… τέταρτος διαιτητής από τα παιχνίδια του Άρη, ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως ο Παπαπέτρου ήταν στο VAR και ήταν ο άνθρωπος που ακύρωσε δύο γκολ για τον Άρη στο 21′ και στο 31΄αντίστοιχα με σκόρερ τον Γκρέι, ενώ στο παρελθόν δεν έχει δώσει καθαρό πέναλτι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, κόντρα στον Ιωνικό επίσης δεν έδωσε πέναλτι, ενώ στη Λιβαδειά είχε κάκιστη διαιτησία

To Top