Η ΠΑΕ Αρης στην εκστρατεία αγάπης της ΟΠΑΠ

Με σύνθημα «ένα φιλί, ένα ευρώ» ξεκίνησε από χθες (18/12) η εκστρατεία αγάπης της ΟΠΑΠ με σκοπό τη στήριξη Ορφανοτροφείων της χώρας. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα συμμετάσχει ενεργά στην εκστρατεία αυτή.

Η Εταιρία αυτά τα Χριστούγεννα στολίζει ένα διαφορετικό δέντρο, το «δέντρο των φιλιών» στο κέντρο της Αθήνας (επί της οδού Βουκουρεστίου) και της Θεσσαλονίκης (πλατεία Αριστοτέλους) και σας περιμένει όλους να δώσετε ένα φιλί με τους αγαπημένους σας μπροστά από το δέντρο για να ενισχύσετε τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Από τις 19 Δεκεμβρίου 2013 και μέχρι και την 1η Ιανουαρίου 2014 όλοι έχουμε έναν παραπάνω λόγο για να ανταλλάξουμε φιλιά, καθώς για κάθε ένα από αυτά η ΟΠΑΠ θα προσφέρει ένα ευρώ σε κάποιο Ορφανοτροφείο.

Κάθε φιλί θα φωτογραφίζεται και θα ανεβαίνει στο Facebook application της Εταιρίας, ενώ θα προστίθεται στον αυτόματο μετρητή που θα υπάρχει δίπλα από τα δέντρα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα συμμετάσχει ενεργά στην εκστρατεία αγάπης της ΟΠΑΠ με την παρουσία αντιπροσωπείας ποδοσφαιριστών της ομάδας μας αύριο το απόγευμα (20/12, 18:00) στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι Νίκος Αγγελούδης, Ερωτόκριτος Νταμαρλής, Σωκράτης Διούδης, Ηλίας Σταυρόπουλος, Δημήτρης Σουνάς, Στέλιος Τσουκάνης και Ρούμπεν Πουλίδο θα… στολίσουν ένα διαφορετικό δέντρο, το «δέντρο των φιλιών».

πηγή: arisfc.gr

To Top