Η ΠΑΕ πλήρωσε δυο δόσεις για το 44, καθοριστική κίνηση και για το άρθρο 99!

Στην πληρωμή δυο δόσεων, καθοριστικών για το άρθρο 44 προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, με ουσιαστικά οφέλη και για την υπόθεση υπαγωγής στο άρθρο 99.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Την είδηση αναφέρει το athlitikanea.gr, υπογραμμίζοντας ότι: “Στα χέρια των «κιτρίνων» περιήλθαν επιταγές από τον Ο.Π.Α.Π., που αφορούν προβλεπόμενα έσοδα από τη σχετική χορηγία, ένα ποσό που αγγίζει τις 250.000 ευρώ, διόλου ευκαταφρόνητο για τη σημερινή τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνει η Π.Α.Ε. Άρης. Πρώτιστο μέλημα των διοικούντων είναι να μπορέσουν να εξαλείψουν την οφειλή για το άρθρο 44, η οποία πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς από αυτά τα έσοδα κατέβαλαν ένα ποσό 150.000 ευρώ για το συγκεκριμένο υπόλοιπο, που αφορούν τις δόσεις Απριλίου και Οκτωβρίου 2013 (ήτοι 75.000 ευρώ εκάστη).

Πλέον απομένουν ακόμη δύο δόσεις, αυτές του 2014, προκειμένου το άρθρο 44 να μπει με κάθε επισημότητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, και τον Άρη να αφήνει πίσω του μια πολύ μεγάλη υπόθεση η οποία τον απασχόλησε πολύ και τον ταλαιπώρησε ακόμη περισσότερο εδώ και σχεδόν δέκα ολόκληρα χρόνια!

Μάλιστα, υπάρχει διάθεση η προσπάθεια για αποπληρωμή του υπολοίπου ποσού να επισπευσθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, και ο λόγος είναι συγκεκριμένος, συνδεόμενος με το άρθρο 99.

Στην αίτηση που έχει κατατεθεί και στην οποία το Δημόσιο εμφανίζεται ως πιστωτής σε ποσοστό 52%, συμπεριλαμβάνεται εντός αυτού όλο το ποσό της οφειλής για το άρθρο 44, ήτοι περίπου 7.000.000 ευρώ, τα οποία θα διαγραφούν, αν ο Άρης καταβάλει τις 150.000 ευρώ που απομένουν, με αποτέλεσμα το ποσοστό του Δημοσίου να πέσει ακόμη και κάτω από το 30%, κάτι που θα διευκολύνει αφάνταστα την προσπάθεια της μακεδονικής ομάδας για να υπαχθεί στο άρθρο 99”.

 

To Top